Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) verilerine göre, sarsıntı 30 Ekim 2025 tarihinde saat 23.52’de kaydedildi.
Depremin merkez üssü Sındırgı olarak belirlenirken, yerin 13.58 kilometre derinliğinde gerçekleştiği bildirildi.
Sarsıntı Balıkesir merkezinin yanı sıra çevre il ve ilçelerde de hissedildi.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesi, 10 Ağustos günü yaşadığı 6.1'lik depremin ardından 27 Ekim akşamında saat 22.48'de yine 6.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşadı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre depremin derinliği 5.99 kilometre dolarak ölçüldü. Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa, Tekirdağ, Balıkesir ve Kocaeli gibi çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedildi.
3 bina ve 1 dükkanın yıkıldığı depremde 19 kişi yaralandı.
KYK burs başvurusunda fişleme gibi soru!150 izlenme
Antakya’da da aynı tarife uygulanmış: Temel atma töreninde temel yok!50 izlenme
'Rabbimin izniyle analarını belleyeceğiz' diyen MHP’li Nihat Atlı’nın Kozan'daki başkanlığı düşürüldü!718 izlenme
Sosyal medya bu tartışmayla birbirine girmişti, Hande Fırat 15 Temmuz gecesi ile ilgili iddialara köşe yazısıyla yanıt verdi50 izlenme
AKP’li Kavakçı ‘İBB bursu’ paylaşımına açtığı davayı geri çekmek için para istemiş!101 izlenme
Ankara'da F-4 uçağından parça düştü, o anlar kameralara yansıdı! MSB: "Can kaybı veya yaralanma yok. Teknik inceleme sürüyor"47 izlenme
Yargıtay kararını verdi: Yeni kira ücretleri böyle belirlenecek!30 izlenme
AKP'li belediye araç sayısını 5 yılda 2 kat artırdı!104 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı: 14.230 yeni vaka tespit edildi, 55 kişi hayatını kaybetti, 5.211 kişi sağlığına kavuştu!
Sedat Peker, AKP'li Burhan Kuzu'nun yasadışı işlerini ifşa etti!
Bitmeyen yoldan tam para alınıyor!
AKP'li belediye başkanına 'Bunca yıl emek verenler, sudan sebeplerle işten atılıyorsa, hala akraba çeteniz kimi isterse, belediyede o çalışıyorsa…' diyen AKP'li meclis üyesinin sözü 2 defa kesildi!