AFAD, saat dün 19.53'te Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, yerin yaklaşık 11 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Sarsıntı, İstanbul başta olmak üzere Marmara, Ege ve İç Anadolu Bölgesi'nde de hissedildi. Depremde yıkılan 3 katlı binanın enkazında çıkarılan Nihat Önbaş hastanede hayatını kaybetti. Eşi Hamdide Önbaş'ın ise kolunun kırıldığı öğrenildi.
YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan TELE1 6,12lik depremin yeni görüntülerine ulaştı. Görüntülere bir evin yan merdivenlerinden kaçan genç bir kadının görüntüsü yansırken bir başka görüntü de ise güvenlik kamerasının deprem anındaki sarsıntısı yansıdı.
TELE1
Flaş iddia! ‘Bağdadi’den sonra IŞİD Sözcüsü de öldürüldü’
Muğla'nın cennet koyu Katarlılara mı satılıyor?
İstanbul’un göbeğinde eli bıçaklı yabancı uyruklu kişiler birbirine girdi
Die Welt: Erdoğan, Türkiye’yi 19 yıl öncesine döndürdü
Bir günde üç genç doktor yaşamına son verdi
Diyanet'in dergisine basım hizmeti için 350 bin lira harcanacak!
AKP'li vekille ilgili haber yaptı, gözaltına alındı
Torpilin belgesi! CHP'li Yavuzyılmaz, TCDD'de sınavsız atanan 92 bürokratı paylaştı!
Erdoğan'ın 1 milyon Suriyeliyi ülkesine geri gönderme fikri suya düştü: Suriye'den veto!
Akşener'den Erdoğan'ın "altılı masayı terk et" çağrısına jet yanıt: Kumar masasında olmadık, bundan sonra da olmayacağız.
Sabahattin Önkibar'a saldırı!
Böylesi ancak filmlerde olur! İstanbul’da Suriyeli organ şebekesi çökertildi
ABD’de ‘Türkiye’den rüşvet’ iddiasında yeni gelişme: FBI’dan eski THY yöneticisinin evine baskın
Yazın Ayak bakımı nasıl yapılır? Ayak bakımı için nelere dikkat edilmeli?