FETÖ kumpası Balyoz davasında, harddiskler ve CD’lerle ilgili ‘gerçektir’ raporu veren eski TÜBİTAK Siber Güvenlik Enstitüsü Müdürü Hayretdin Bahşi, Erdem Alparslan ve Tahsin Türköz hakkında açılan davada karar verildi.
Kumpas davalarının mağdur avukatlarından Hüseyin Ersöz Twitter hesabından yaptığı açıklamada, TÜBİTAK Bilirkişileri hakkındaki davada, “zamanaşımından düşme kararı” verildiğini ifade etti.

Karara tepki gösteren Ersöz, “Sanıklar 5 yıldır kaçaktı ve Kararla haklarındaki yakalama kararları da kaldırıldı. Bu suç da cezasız kaldı” dedi.
KUMPASA ONAY VERMİŞLERDİ
KRT'de yer alan habere göre, Balyoz davasında sunulan bilirkişi raporları nedeniyle sanıklar söz konusu dosya kapsamında yargılanmış, bilirkişiler tarafından hazırlanan rapor gerekçe gösterilerek tutuklanmış ve haklarında hüküm verilmişti.

Erdem Alparslan, Tahsin Türköz ve Hayretdin Bahşi isimli sanıklar, Balyoz Davası'nda 19 Şubat 2010 tarihli raporlarında, inceleme yaptıkları CD'lerin bilimsel gerçeklere aykırı olarak 2003 tarihinde oluşturulduğunu, kayıtlı dijital dokümanlar ile CD'lerin oluşturulma tarihlerinin uyumlu olduklarını ifade etmişti.
Öğretmen, 6 öğrencisini istismar etti! Kan donduran tehdit: "Sonunuz Narin gibi olur"20 izlenme
TÜİK 20 aydır bu verileri açıklamıyor: Milyonlarca kişinin ekmeğinden çalınıyor29 izlenme
Depremde Çadır Satan Kerem Kınık “İyilik ve Merhamet Elçisi” Oldu21 izlenme
Sel felaketinde can kaybı 81'e yükseldi94 izlenme
Türkçe bilmeyen Suriyeliler oy kullanıyor !828 izlenme
CHP lideri Özel'e 4 fezleke birden9 izlenme
AKP'li vekil Oya Eronat "yardım gelmiyor" diyen depremzedeyi üzerine yürüyerek provokatörlükle suçladı!40 izlenme
Fatih Altaylı'dan Erdoğan'a: "Dünyada sen gördün mü bir devlet başkanı çıksın şu kadar çocuk yapacaksın, sigara içmeyeceksin. Sana ne? Hangi gece kiminle yatacağıma bir siyasi karar verebilir mi?"43 izlenme
İstanbul’dan sonra Ankara Barosu da Feyzioğlu için harekete geçti!
İstanbul-İzmir otoyolu ücret tarifesi belli oldu! Çılgın fiyat!
Depremzedelere yardım kampanyasına 'Sedat Peker' iddiası damga vurdu
İBB’yi sıfırlıyorlar ! İSKİ binasından kamyonlarla evrak taşındığı iddia ediliyor !