FETÖ kumpası Balyoz davasında, harddiskler ve CD’lerle ilgili ‘gerçektir’ raporu veren eski TÜBİTAK Siber Güvenlik Enstitüsü Müdürü Hayretdin Bahşi, Erdem Alparslan ve Tahsin Türköz hakkında açılan davada karar verildi.
Kumpas davalarının mağdur avukatlarından Hüseyin Ersöz Twitter hesabından yaptığı açıklamada, TÜBİTAK Bilirkişileri hakkındaki davada, “zamanaşımından düşme kararı” verildiğini ifade etti.

Karara tepki gösteren Ersöz, “Sanıklar 5 yıldır kaçaktı ve Kararla haklarındaki yakalama kararları da kaldırıldı. Bu suç da cezasız kaldı” dedi.
KUMPASA ONAY VERMİŞLERDİ
KRT'de yer alan habere göre, Balyoz davasında sunulan bilirkişi raporları nedeniyle sanıklar söz konusu dosya kapsamında yargılanmış, bilirkişiler tarafından hazırlanan rapor gerekçe gösterilerek tutuklanmış ve haklarında hüküm verilmişti.

Erdem Alparslan, Tahsin Türköz ve Hayretdin Bahşi isimli sanıklar, Balyoz Davası'nda 19 Şubat 2010 tarihli raporlarında, inceleme yaptıkları CD'lerin bilimsel gerçeklere aykırı olarak 2003 tarihinde oluşturulduğunu, kayıtlı dijital dokümanlar ile CD'lerin oluşturulma tarihlerinin uyumlu olduklarını ifade etmişti.
Amerika'nın Sesi'nden al haberi: Türk işadamları nasıl ABD'ye kaçıyor?667 izlenme
Özgür Özel, Almanya’nın başkenti Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi’nin Kongresi’nde ayakta alkışlandı31 izlenme
Diyanet tarihinde bir ilk! ‘Alkol kullanmak caizdir’142 izlenme
Kantar fişleriyle oynayarak vurgun yapmışlar... 11 belediye çalışanına dava48 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 29.240 yeni vaka tespit edildi, 26.539 kişi sağlığına kavuşurken, 214 kişi hayatını kaybetti!50 izlenme
"Erdoğan önce partisini sonra da kendisini tamamıyla tüketti"383 izlenme
Kamu bankaları Bilal Erdoğan’ın vakfına sponsor oldu!61 izlenme
Canlı yayına katılan profesör, Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki kazada ölen 10 kişiyi unutup iktidarın yaptığı yolları övdü!59 izlenme
Otoyolların yüzde 90’ı şirketlere geçecek
Asgari ücretli kiraya mahkum: 2 maaş 1 kredi taksidi etmiyor!
'Gazze’ye savaşmaya giderim' diyen vatandaş, muhabir “Araba kalkıyor gel hadi” deyince jet hızında kıvırdı: “Evde bekliyorlar beni, engelli var. Onları görmem lazım”
Hazine'den alıp depremzedelere bağışlamışlar