Gazeteci Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu, B Yüzü Youtube kanalında Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'nun Başkan Vekili olan Gülsüm Azeri'nin, kumarhaneler kralı Sina Azeri'nin annesi olduğunu açıkladı.
İngiltere'de 57 ayrı kumarhanesi olan Sina Azeri'nin işlerini açık bir şekilde yürütmesine şaşırdığını ifade eden Barış Pehlivan, "Gülsüm Azeri'nin Ekonomi Politikaları Kurulu'na başkan vekili olduğu yıl, İngiltere'de kumarhane işine girmesine şaşırdım" dedi.
Pehlivan, kumarhane sektörünün başka para akışlarının üstünün örtüldüğü yer olduğuna dikkat çekerek "Herhangi bir CHP yöneticisinin oğlunun dünyanın herhangi bir yerinde bırak 57'yi, bir tane kumarhanesi olsa nasıl olurdu. Bizim cebimizdeki paranın nasıl yönetileceğine karar veren kadının 57 ayrı kumarhanesi olması tartışmaya değer" diye konuştu.
Terkoğlu ise kendilerini ve çocuklarını zengin etmek için iktidara tutunan siyasetçilerin yükselişlerini gördüğümüzü söyledi.
Terkoğlu, Diyanet'e seslenerek "Sezen Aksu'nun şarkı sözleri üzerine konuşuyor musunuz? Konuşuyorsunuz. Sakarya'daki bir ilahiyatçının derste söylemiş olduğu laf üzerine basın açıklaması yapıyor musunuz? Yapıyorsunuz. Kumar günah mı, değil mi?" diye sordu.
Terkoğlu şöyle devam etti:
"Günah olduğunu düşünüyorsanız, ıvır zıvır konular hakkında açıklama yapıyorsunuz ya, açıklama yapın. Yapamazlar. Erkam Yıldırım'ın kumar oynadığı görüntülerden sonra Diyanet İşleri Başkanlığı bir sempozyum düzenledi. Sempozyumda imamlar arası çekiliş yaptı. Kazanan umreye gitti. Çekilişi Erkam Yıldırım'a yaptırdılar."
Türkiye, Rus turistler için yılbaşı kutlamalarında en çok tercih ettiği ülke konumunda
Gaziantep belediyesi borç batağında! 4 yılda 400 milyon lira faiz ödemesi!
İşte Millet İttifakı ve Zafer Partisi’nin anlaştığı protokol
Gazeteci Levent Gültekin'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'a tepki: "Ya kayınpederim giderse diye feveran ediyor"
Faturalar bardağı taşıran son damla!
Eren Erdem hakkında fezleke düzenlendi!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca güncel verileri açıkladı: Can kaybı 5.580'e, vaka sayısı da 224.252'ye yükseldi!
Para saçılan havalimanlarına yolcu uğramıyor
İBB’den “adrese teslim ihale” iddialarına yanıt
Bakan Koca'nın aylar önce 'ücretsiz olacak' dediği aşıya zam geldi!