Anasayfa1
01 Mayıs 2018 ( 742 izlenme )
Reklamlar

Başbakan'ın büyük müjdesi, CHP'nin projesi çıktı!

Hükümetin, Bakanlar Kurulu'nda aldığı seçim paketi kararıyla ilgili CHP'den açıklamalar peş peşe geldi. CHP'li Gürsel Tekin pakette bazı eksikliklerin olduğunu ifade ederken CHP'li Aykut Erdoğdu, "Hırsız olduklarını biliyorduk da vaatlerimizi de çalacaklarını düşünmedik" dedi.

CHP’li Erdoğdu: Hırsız olduklarını biliyorduk da vaatlerimizi de çalacaklarını düşünmedik

Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı seçim paketiyle ilgili CHP’li milletvekilleri sosyal medya hesaplarından değerlendirmelerde bulundu. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP’nin daha önce açıkladığı vaatlere atıfta bulunarak, “Hırsız olduklarını biliyorduk da vaatlerimizi de çalacaklarını düşünmedik…  Emekliye iki maaş ikramiye vaadimizi de çalmışlar…  Onu da eksik almışlar…  Geçmiş vaatlerimizi çalmış olabilirsiniz ama gelecek hayalleri hala bizim… Yeni seçim bildirgemizi bekleyin…” mesajını paylaştı.

erdogdutwit

“UNUTMUŞSUNUZ İLAVE EDİN!”

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Mesajında pakette bazı eksikliklerin olduğunu ifade eden Tekin, “Unutmuşsunuz ilave edin! Hiçbir hanenin geliri 720 TL'nin altında olmayacak. Yaşlılara üç ayda bir 900 TL yaşlılık desteği verilecek. Engellilere, 600 TL destek sağlanacak. Hanelere, 360 TL'ye kadar kira desteği sağlanacak” ifadelerini kullandı.

gursel1

“KAYNAK NEREDE?”

Tekin, bir sonraki mesajında da hükümete bütçe eleştirisinde bulunarak, “CHP söylediğinde ‘kaynak nerede' diyen AKP, şimdi CHP'nin tüm vaatlerini yerine getiriyor, demek ki isteyince kaynak bulunuyormuş. Emeklimiz güle güle harcasın” dedi.

gursel2





https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chplierdogduhirsizolduklarinibiliyordukdavaatlerimizidecalacaklarinidusunmedik2380320/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li vekil Zülfü Demirbağ, geçim derdindeki milletle adeta dalga geçiyor! 'Eti kiloyla değil gramla, meyve ve sebzeyi de taneyle alın!' Sahte diplomadan sonra Hamza Yerlikaya için maaş hamlesi! HKP avukatları, Yerlikaya hakkında TBMM'ne başvurdu! Yurter Özcan: Zarrab savcıya yeni bilgiler veriyor! Bahçeli'nin şikâyetiyle tutuklanmıştı: Tahliye olan Emekli Kurmay Albay Orkun Özeller'den ilk açıklama!