İstanbul'un Fatih ilçesinde 4 Ekim 2024 tarihinde Semih Çelik tarafından katledilen 19 yaşındaki İkbal Uzuner mezarında da rahat bırakılmadı.

Önce İkbal'in vahşice öldürüldüğü tarihi surlarda tuhaf hareketler sergileyen şahıslar daha sonra genç kızın kabrine gitti.

İkbal'in mezarına su döken şahıslar 'Boğuldu a...' notuyla paylaşım yaptı.

Bununla da yetinmeyen şahıslar, talihsiz genç kızın mezarı başında çirkin hareketler sergilemeye devam etti.

2'si erkek 1'i kızdan oluşan gruba sosyal medyada büyük tepki var.

Kullanıcılar, İkbal'in ölümüyle dalga geçen şahısların Instagram hesabını paylaşıp, yetkililere çağrı yaptı.
Semih Çelik isimli katil tarafından katledilen İkbal Uzuner’le alay eden, mezarına iğrençlikler yapan ve katili öven şahıslar gözaltındı.
Sözcü
Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Erdoğan'ın eski danışmanı büyükelçi oldu
Özgür Özel'in avukatı: "İki evladını katletmekten sabıkası var yine de tahliye edildi"
Çiftlik Bank adlı internet sitesiyle on binlerce insanı dolandıran Mehmet Aydın'ın, Uruguay'da geçici kimlik kartı aldığı ortaya çıktı!
Atatürk'ün ‘‘Doğudan batıya açılan pencere’’ dediği tarihi Ankara Palas da Beştepe’nin!
Ayşe Barım için tahliye kararı