İstanbul'un Fatih ilçesinde 4 Ekim 2024 tarihinde Semih Çelik tarafından katledilen 19 yaşındaki İkbal Uzuner mezarında da rahat bırakılmadı.

Önce İkbal'in vahşice öldürüldüğü tarihi surlarda tuhaf hareketler sergileyen şahıslar daha sonra genç kızın kabrine gitti.

İkbal'in mezarına su döken şahıslar 'Boğuldu a...' notuyla paylaşım yaptı.

Bununla da yetinmeyen şahıslar, talihsiz genç kızın mezarı başında çirkin hareketler sergilemeye devam etti.

2'si erkek 1'i kızdan oluşan gruba sosyal medyada büyük tepki var.

Kullanıcılar, İkbal'in ölümüyle dalga geçen şahısların Instagram hesabını paylaşıp, yetkililere çağrı yaptı.
Semih Çelik isimli katil tarafından katledilen İkbal Uzuner’le alay eden, mezarına iğrençlikler yapan ve katili öven şahıslar gözaltındı.
Sözcü
Ankapark böyle batmış! İnanılmaz miktar!
Yüzde 37.5 zam alan işçi emeklileri iktidara böyle seslendi: "Bu zammı reva görenlere hakkımızı helal etmiyoruz"
Amasya Belediyesi 47 yıl sonra CHP'ye geçmişti: 'Aile kadrolaşması' nedeniyle 35 personel işten çıkarıldı!
Sabahattin Önkibar 'Türkiye Arjantin gibi olacak ve Libya'da bakın neyi gizliyorlar?'
Haftanın Kazandıranı Döviz Olur İken, Kaybettireni İse Altın ve Borsa Oldu
'SADAT' dosyası açılıyor: Erk Acarer'den dikkat çeken paylaşım!
RTE sıkılmadan diyor ki 'Siz bu insanları niye takip etmediniz ? Sizin İstihbarat Teşkilatınız Çalışmıyor mu ?' Pes !
CHP İstanbul, 30 Ağustos'u tüm ilçelerde coşkuyla kutlayacak!
FETÖ'nün Fuat Avni'si olan Said Sefa casus olduğunu kabul etti!
Ekrem İmamoğlu'ndan fırıncılara destek: "Suçlu esnaf değil!"
Çok tartışılacak karar! Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek!
Özgür Özel'den iktidara sert çıkış: "Bize karşı mertçe mücadele edilmiyor. Bizim A, B, C, Z planımız Ekrem İmamoğlu"
15 yıllık satış ekonomisi: Kamu mallarının yüzde 90'ını AKP sattı
İkinci ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ vakası çıktı