Anasayfa1
04 Mayıs 2022 ( 57 izlenme )
Reklamlar

Bayram günü kahreden haber: Hainler füzeyle saldırdı, Teğmenimiz şehit oldu


Zeytindalı Harekât Bölgesi'nde teröristler tarafından düzenlenen füze saldırısında Teğmen Talha Bahadır şehit oldu. 24 terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytindalı Harekât Bölgesi’nde füze saldırısı düzenlendiğini duyurdu.

Bakanlıktan açıklama yaptı:

"04 Mayıs 2022 tarihinde, bir unsurumuza teröristlerce yapılan füze saldırısı sonucunda kahraman silah arkadaşımız İs. Tğm. Talha Bahadır ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Saldırı sonrası belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmış ve ilk belirlemelere göre 24 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Şehidimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Papa için İznik'e gitmişti: Mehmet Ali Ağca 14. Leo gelmeden polis eşliğinde şehirden çıkarıldı Depremzede çiftçinin ekili tarlasına beton! Show TV'de Okan Buruk depremi! Ela Rümeysa Cebeci iddiası ortalığı karıştırdı: TMSF'den jet Sevilay Yılman kararı YENİ Parti'yi de ilgilendiriyor! Bahçeli sinyal vermişti: Seçim sisteminde değişiklik için düğmeye basıldı