Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan "Aile hekimi anlatıyor, üretim durmasın diye testleri imha ettiler, işçileri depoya sakladılar" başlıklı haberin gerçek dışı olduğu ileri sürüldü.
Konuyla ilgili beyanlarda bulunan aile hekiminin tespit edildiği ifade edilen açıklamada, "İlimizde koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerin ihlal edildiğine dair yapılan yalan haberlerde, kamuoyunda oluşmuş mücadele bilincine duyulan inancı yıkmaya ve güvensizlik algısı yaratmaya dönük beyanlarda bulunan aile hekimi tespit edilmiş, hakkında soruşturma başlatılmıştır." denildi.
Aile hekimi, Cumhuriyet'te yer alan haberde Kırklareli bölgesinde koronavirüs vakası ile temasta olan ve 14 gün karantina altında olması gereken 2 hastanın markette çalıştırıldığını, 70 kişilik bir işyerinde de benzer uygulamanın yapıldığını belirtmişti.
https://halktv.com.tr/basinakonusanailehekiminesorusturma431704h
İşte Ak Partili Erdoğan karşıtları866 izlenme
Muharrem İnce’den çok sert açıklama1473 izlenme
Bir buyruk verin de şu fiyatlar bir insin25 izlenme
Erdoğan 2 yıl önce Paris'te 'BOP'a hizmetini bakın nasıl anlatıyor !1231 izlenme
Akciğer Kanseri, Belirtileri ve Tedavisi28 izlenme
Müebbet hapis alan iki katil nasıl serbest kalır?!51 izlenme
AKP yönetiminde çalıştırmama planı "Bu sonumuzu getirir"135 izlenme
Konya'da açılışta konuşan AKP’li vekile büyük tepki! 'Sizden pazarcı memnun değil, kimse memnun değil. Ben halkım beni duysun!'33 izlenme
Eczacılar isyanda! "Tükendik, eczanelerimizi kapatabiliriz, iflaslar an meselesi"
Ormanlarımız yanıyor, iktidar kaynakları çar çur ediyor: Her şeye para var uçağa yok
Ekrem İmamoğlu sınava girecek gençleri de unutmadı
CHP'liler Toma'lı ablukayı aşarak TRT önüne ulaştı: "TRT kurulduğu günden bu yana tarihinin hiçbir döneminde böyle rezil bir duruma düşmemiştir"