Olay Ankara'nın Yenimahalle ilçesi, İlkyerleşim Mahallesi Batıkent Bulvarı üzerinde bulunan bir grosmarketin otoparkında meydana geldi. İddialara göre, marketten alışveriş yapan yaşlı bir kadın, marketin servis aracını kullanmak istedi. Şoför ise yaşlı kadının fişini kontrol ettiği zaman marketten 50 TL'nin altında alışveriş yaptığı için servisten inmesini söyledi. Servisten inen yaşlı kadın ise arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Duruma ise diğer yolcular tepki gösterdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gültekin, “Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhâl uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
İHA
AKP’nin İBB aday adayı Külünk: "1 Nisan sabahı erken seçim konuşulur ve Cumhurbaşkanı Beştepe’de rahat oturamaz"
Zeydan Karalar, hakkındaki iddialara madde madde yanıt verdi
Süleyman Soylu'nun iddialarına İBB'den resmi yanıt
Terör örgütü şifreli mesajla uyuyan hücreleri uyandırdı
Sezen Aksu’nun ‘Avcı’ şarkısı 50’den fazla dile çevrildi!
İran İsrail'e saldırı emrini kimin verdiğini açıkladı
Fasulye hasadında çalışan tarım işçileri isyanda!
İmamdan skandal sözler! 'Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık. Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun'
AKP'li belediyenin çiçek faturası ilçeyi karıştırdı! Rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!
150 milyon liralık soygunun yapıldığı yalı Reza Zarrab’ın eniştesinin çıktı