Dün Ankara’nın en merkezi semti olan Sıhhiye’de akşam saatlerine doğru park yol kenarlarında kurulan 2. el giyim ve ayakkabı pazarları diğer semtlerdeki 2.el pazarları gibi çok kalabalıktı. 2. El pazarında satış yapanlar kullanmadıkları ve ihtiyaç fazlası olan sağlam giyilebilir elbise ve ayakkabılarını ihtiyacı olan ama ekonomik gücü düşük olan vatandaşlara satmak için pazarlarda yerlerini alıyorlar.
2.El giyim ve ayakkabı pazarlarında vatandaşlar 1050 TL. arası fiyatlarla elbise ve ayakkabı bulabildiklerini ve ihtiyaçlarını mağazalardan alamadıkları için buraları tercih ettiklerini dile getirdiler.
ORTA SINIF YOK OLDU
Buradan alış veriş yapan vatandaşların çoğu daha önceki yıllarda kendilerini orta direk sınıfında gören insanlardan oluşmakta olup son iki yıldır devam eden ekonomik sıkıntılardan dolayı alım güçlerinin artık fakir insanlar seviyesine indiğini belirttiler. Bizim aracılığımızla ülke yöneticilerine seslenen vatandaşlarımız çalışan insanlar olarak gelir seviyelerinin artırılmasını ve alım güçlerinin yükseltilmesini talep ettiler.
İşte o görüntüler:



Yeniçağ
Sedat Peker'in rüşvet ağı iddialarından sonra gözaltına alınan Ünsal Ban’ın şoförünün eşi ve baldızı belgeleri yakarken yakalanmıştı, görüntüler ortaya çıktı!45 izlenme
Alparslan Türkeş’in kızından 4 Nisan'da Sinan Ateş isyanı37 izlenme
Bu cengaverler ne zaman böyle yetişti, insan merak ediyor doğrusu !397 izlenme
Sağanak Türkiye’de hayatı felç etti! Birçok ilde binlerce su baskını…16 izlenme
TÜİK'in son mucizesi! Kimsenin haberi yok ama yoksulluk azalmış!23 izlenme
Kulis: AKP'li yöneticiler 'Bahçeli bizi zor durumda bıraktı' diyor23 izlenme
Muhalif seçmenin oylarıyla seçilen vekiller AKP’ye geçiyor! İsim isim belli oldu19 izlenme
İmamoğlu: "Bize bulaştırmaya çalıştıkları iftira çamurunda boğulacaklar"8 izlenme
Beyaz Tv programcısı'İçki içildiği kanıtlanırsa televizyonculuğu bırakırım' dedi, ama ortaya tartışma yaratan bu görüntüler çıktı !
AKP'ye yakın müteahhitler arasında işler karıştı iddiası: Türkiye'den gitme hazırlığındalar!
Mehmet Alkan’dan Bahçeli’ye mektup: Tez zamanda ölmeniz dileğiyle
Kıyafetini 'açık' bulduğu hastayı reddeden tarikatçı doktorun H.K.G skandalını savunduğu ortaya çıktı