Türkiye kritik 14 Mayıs seçimlerine giderken iktidar mensupları ve Cumhur İttifakı üyeleri tehdit dili kullanmaya devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik A Haber canlı yayınında kullanılan çirkin ifadelerin, Erdoğan ve Bakan Bozdağ’ın ‘terör’ suçlamalarının ardından şimdi de Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıklayan Büyük Birlik Partisi'nin Küçükçekmece İlçe Başkanı Yardımcısı Ercan Paker, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’ye oy verecek yurttaşları tehdit etti.
Paker, tehditler savurduğu paylaşımında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Durmuş Karadağ’ı da etiketledi.


KRT
Hizbullah’ın işkencecisinin dikkat çeken kariyeri78 izlenme
Bakan Albayrak bu sefer "Burası önemli değil" dedi "EYT ile ilgili çalışmamız yok"141 izlenme
Prof. Özgür Demirtaş neler olacağını açıkladı, okuyan herkesi kara düşünceler bastı56 izlenme
Vali işsizliğin sebebini açıkladı: İş beğenmezlik51 izlenme
Asgari ücret için çarpıcı iddia: 'Komisyonun toplandığını sanmıyorum'28 izlenme
CHP'li Süha Aldan 'ABD'de Bilal Erdoğan'a da soruşturma açılma ihtimali var !'1314 izlenme
ABD’den Türkiye’ye yeni dava hamlesi301 izlenme
Elektrik fiyatı 4 yılda yüzde 774 arttı!54 izlenme
CHP’li Yavuzyılmaz’dan Bakan Uraloğlu’na çok sert ‘Cinayete teşebbüs’ tepkisi: "Kanal İstanbul güzergâhındaki patlatmaları durdurun"
AKP Kayseri'yi karıştıran ifade: Asuman, Seval, uçkur ve tayt...
İmamoğlu'ndan emeklilere 5 vaat: "İktidarımızda emekliliğinizi huzur içinde yaşayacaksınız"
AKP'li vekil: Oyunuzu bize verirseniz Allah size hesap sormaz