Düzce'nin Gümüşova Belediyesinde, bir önceki dönemde yapılan 'fidan' alımı krize neden oldu. Sözcü Gazetesi'nden Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, 31 Mart'ta Gümüşova Belediye Başkanı seçilen MHP'li Muharrem Tozan, görevi devraldığı AKP'li Belediye Başkanı Ahmet Azap döneminde AKP teşkilatına alınan çiçek faturasının "Fidan" adı altında belediyeye ödetilmek istendiğini açıkladı.
Tozan, şöyle dedi: "İzmir'den bir çiçek firması ihtarname çekti. ' Ödemediğiniz takdirde icra işlemi yapılacak diyor. 22 bin TL'lik bir bedel. Faturada fidan yazıyor, müdürlere sordum ama fidan bulamadık. Öğrendik ki bu Ak Parti il teşkilatından gönderilen çiçeklerin parası... Biz de firmaya ispatlaması için yazı gönderdik."
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpnincicekfaturasinibelediyeyekesmisler244383h.htm
4 kişilik aile yok olmuştu: Bolu'daki yangın faciasında kahreden detay51 izlenme
Tanju Özcan’dan Eren Erdem’e şok sözler: "Trol ekibinin başı. Muharrem Bey ‘Faili FETÖ’dür ama bunu yayan CHP’de trollük yapan trol ekibinin başı Eren Erdem gibi isimlerdir" dedi"49 izlenme
Çeşme Gerence Körfezi Balıklıova’daki yangın rüzgârla büyüyor188 izlenme
Kadın düşmanı ilahiyatçıdan ‘kilometre’ kotası: Kadınların 90 kilometreden fazla araba kullanması haramdır84 izlenme
İmamoğlu eylemlerine katılmak suç sayıldı: 5 ay sonra ifadeye çağrıldılar21 izlenme
TÜİK Başkanı kimin damadı çıktı?36 izlenme
Fransız yazar Benard: Ermeni soykırımı yoktur91 izlenme
Son anket: İstanbul'da 'Millet', 'Cumhur'la arasındaki farkı 10 puana çıkardı!208 izlenme
Narin'le ilgili sözleri tepki çekmişti, AKP'li Ensarioğlu'ndan yeni açıklama: "Amcası öldürmüş olabilir!"
LPG’ye yüklü zam geliyor!
Taksim metrosunda kadınların bacaklarını çeken Libyalıyı döven sporcu Feray Açıkgöz: "Profesyonel sporcu ve dublörüm. Bu defa çok sert kayaya çarptı. Bundan sonra böyle. Yine olsa yine yaparım"
Bakanlık "aldık" demişti: Fatih Altaylı 'yangın uçakları' gerçeğini tek tek açıkladı!