Hakan Bayrakçı 'CHP Ankara'da güçlü bir aday gösterirse kazanır !'

526 izlenme 25 Mart 2018
Reklamlar

Habertürk'te "Enine Boyuna" programında 2019 yerel seçimlerini değerlendiren Bayrakçı, Melih Gökçek'in AKP'nin göstereceği adayın elini kaldırarak desteğini açıklamasının sonuçları etkileyeceğini belirtti.

"HER İKİ SEÇİMDE DE ANKARALI MHP'LİLER..."

"Bazı yer vardır. O partinin adayı ters teper. Her iki seçimde de Ankaralı MHP'liler, genel başkanlarının gösterdiği yönde oy kullanmadılar" diyen Bayrakçı, CHP'nin Mansur Yavaş'ı yeniden aday göstermesi ya da Ankara'da güçlü bir aday çıkarması halinde AKP-MHP ittifakının tek adayla seçime girse dahi Ankara'yı kazanamayacağını ileri sürdü.

Ankara'da yüzde 16-17'yi bulan MHP seçmeninin büyük bir bölümünün AKP adayına oy vermeyeceğini ifade eden Bayrakçı, MHP'nin aday çıkarıp AKP'nin aday çıkarmadan MHP adayını desteklemesi durumunda ise bu iki partinin şansının daha yüksek olacağını iddia etti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dilipak'tan çarpıcı Fahrettin Altun çıkışı: Helal olsun CHP'ye... Adaletin kantarı olmaz, terazisi olur İBB'nin 17 yıllık memuru sahte evraklarla milyonluk vurgun yaptı! Sedat Peker’e ait olduğu iddia edilen Deli Çavuş hesabı: 'O vakit geldiğinde neler anlatacağım, bende söz namus' Cemil Çiçek'ten Erdoğan'a: İstanbul'un silüetini Amerika mı bozdu?