Habertürk'te "Enine Boyuna" programında 2019 yerel seçimlerini değerlendiren Bayrakçı, Melih Gökçek'in AKP'nin göstereceği adayın elini kaldırarak desteğini açıklamasının sonuçları etkileyeceğini belirtti.
"HER İKİ SEÇİMDE DE ANKARALI MHP'LİLER..."
"Bazı yer vardır. O partinin adayı ters teper. Her iki seçimde de Ankaralı MHP'liler, genel başkanlarının gösterdiği yönde oy kullanmadılar" diyen Bayrakçı, CHP'nin Mansur Yavaş'ı yeniden aday göstermesi ya da Ankara'da güçlü bir aday çıkarması halinde AKP-MHP ittifakının tek adayla seçime girse dahi Ankara'yı kazanamayacağını ileri sürdü.
Ankara'da yüzde 16-17'yi bulan MHP seçmeninin büyük bir bölümünün AKP adayına oy vermeyeceğini ifade eden Bayrakçı, MHP'nin aday çıkarıp AKP'nin aday çıkarmadan MHP adayını desteklemesi durumunda ise bu iki partinin şansının daha yüksek olacağını iddia etti.
Genç işsizler ordusu büyüyor: Ne eğitim ne istihdam... Sayı 79 ilin nüfusunu solladı!
İsrail Gazze Şeridi’ndeki sağlık kuruluşlarına 229 saldırı düzenledi
Sahte peygamber cenazesinde ‘canlı yayın’ izdihamı!
‘Tosuncuk’un ifadesindeki ‘mafya’ detayı: Suriyeli mücahit kardeşleri için benden para istedi
Demirören - Ziraat Bankası kredi arazilerinde yeni gelişme: Bakanlık devraldı, mahkeme ‘Dur’ dedi!
Sağlık Bakanı açıkladı: 31.891 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 4.820.591’e, can kaybı da 40.131’e yükseldi!
AKP’li belediyeden, AKP’li meclis üyesinin şirketine 7.1 milyonluk ihale!
Erdoğan'ın yerli ve milli ilan ettiği HÜDA PAR'ın sicili
Masada milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret konusu var
İstanbul'da iki araç sel sonrası çöken yolun içine düştü
Suriyeliler, Ummanlı iş adamını İstanbul’da dolandırdı!
AKP itiraf etti: İBB mülklerine el konulacak!
Erkan Baş: "Söylenecek son söz şudur; Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de öyle bitecek!"
Elazığ'da rezalet ! Deprem nedeniyle dağıtılan yardım malzemeleri vatandaşların kafasına fırlatıldı !