Bebek'te 3 gün önce saat 02.30 sıralarında duyulan silah sesi polisi harekete geçirdi. Bir eğlence merkezinde yaşanan olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda silahla ateş eden şüpheliler T.K. ve M.Ö.A. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin bekçi olduğu anlaşıldı. Beşiktaş dışındaki bir ilçede görev yapan iki bekçinin akşam saatlerinde eğlenmek için mekana gittikleri öğrenildi. İkilinin alkol aldığı ve müşteriler ayrıldıktan sonra terasa çıktıkları öğrenildi. Güvenlik kamera kayıtlarının incelendiği ve iki bekçinin de denize doğru ateş ettiği belirlendiği kaydedildi.
Bekçilerin “Çav Bella” şarkısına tepki olarak ateş ettikleri iddialarının doğru olmadığı vurgulandı. İkilinin alkolün etkisiyle denize doğru ateş ettiği belirtildi. Gözaltına alınan bekçiler hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. İki bekçinin de olaydan 1 gün sonra açığa alındığı öğrenildi.
Helal Akreditasyon Kurumu, bütçeden yine kaynak aldı! Helalinden 26 milyon!49 izlenme
Yazlık değil sanki askeri üs!321 izlenme
Dikkat çeken kulis: 'AKP'li vekillerin telefonları susmadı'34 izlenme
Narin dosyasında ilginç gelişme! Tutuklu olmayan tek ağabey vekaletini geri çekti38 izlenme
10 Kasım'da Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmişlerdi: Teğmenlerle ilgili toplantıda neler yaşandı?35 izlenme
ABD'li şirket zam talep eden işçileri bayram günü işten çıkardı!44 izlenme
22 dönümlük araziye Türk bayrağı işlendi!52 izlenme
Genç kız, İstanbul Ticaret Üniversitesi önünde kadınların video ve fotoğraflarını çeken kaçak sapıkları suçüstü yakalayıp ifşa etti!47 izlenme