Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, Karayolları Genel Müdürlüğü, 1 Nisan tarihinde “Yusufeli (ArtvinErzurum) Ayrımı Devlet Yolu İkmal İnşaatı İşi” adı altında bir ihale düzenledi.
Kamu İhale Kanunu’nun “Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen olayların” ortaya çıkması durumunda kullanılması gereken tartışmalı 21/B maddesinde düzenlenen pazarlık usulüyle yapılan ihale, tam 208 milyon 929 bin TL’ye Limak İnşaat’a verildi. Yusufeli Baraj Gölü altında kalan yolların yeniden yapılması için düzenlendiği açıklanan yol inşaatı için düzenlenen ilk ihale de tam 650 milyon TL’ye yine Limak İnşaat’a verilmişti.
CENGİZ'İN ORTAĞINA İHALE
Özaltın İnşaat'ın Cengiz İnşaat ortaklığıyla Kalehan Enerji adı altında ikinci inşaat şirketi de bulunuyor. Öte yandan, Özaltın İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Özaltın’ın ismi 1725 Aralık operasyonunda da geçiyor. Özaltın, 25 Aralık operasyonunda hazırlanan 41 kişilik gözaltı listesinde yer alıyordu.
SARAY'IN MÜTEAHHİDİ DE İHALEYİ KAPTI
Kamu İhale Bülteni’nde 24 Mart'ta açıklanan ihale sonucuna göre, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 21 Nisan’da ikiye bölünen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın “2021 Yılı Elektrik Enerjisi” ihalesi de yabancıya gitmedi.
İhaleyi 2 milyon 614 bin TL teklif veren Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Elektrik Enerji Şirketi’nin aldığı açıklandı. Rönesans Holding, aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Sarayı, MİT Yerleşkesi, Okluk Yazlık Sarayı ve birçok şehir hastanesinin de müteahhidi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/beslicete842milyontllikyeniihalealdih76495.html
İthal edile edile üretim durma noktasına geldi!190 izlenme
Yalçın Menteş hayatını kaybetti…449 izlenme
Fatih Altaylı açıkladı: "Bakanın özel kaleminin görevdeyken edindiği mal varlığı rekor kırdı"40 izlenme
'5 yaşındaki çocuğa istismar’ iddiasına raporlara rağmen beraat!197 izlenme
Ekimde açlık sınırı 15 bin 420 liraya, yoksulluk sınırı 43 bin 859 liraya yükseldi23 izlenme
Savcılık son noktayı koydu! "Yazışmalar sahte, haberler yalan"33 izlenme
Merkez Bankası'na başkan dayanmıyor! İşte hangi başkanda kur ne kadar yükseldi!57 izlenme
AKP FETÖ’yü istemekten vaz mı geçti?91 izlenme
Erdoğan'ın koruma ordusuna milyonlarca lira! Sayısı sır gibi saklanıyor
Dilruba’yı tutuklayan savcı, tutuklayan hakim ve tahliye talebini reddeden hakim Adalet Bakanlığı’na şikâyet edildi
Turizm Bakanlığı'nın "Biz aşılandık" maskeli videosuna tepki: "Türk'üm özür dilerim!"
‘Kanal İstanbul için sahte bir temel atma töreni yapılacak’