Beykoz Belediyesi’ne yönelik açılan konser soruşturmasında yeni gelişme...
Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca, geçen yıl 30 Ağustos etkinlikleri kapsamında yapılan Manuş Baba'nın iki konseri ile iptal edilen Baba Zula konser organizasyonlarına ilişkin ihale sürecinde usulsüzlük yapıldığı belirlendi.
Savcılıkça başlatılan soruşturma kapsamında belediyenin eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürü E.D. gözaltına alındı.
Beykoz Belediyesi'nin 3 konser organizasyonu ile Beykoz 1908 AŞ'nin Tuzlaspor'un haklarını satın alarak Beykoz Anadolu Spor AŞ adıyla TFF 2. Lig'de oynama sürecinde usulsüz harcama yapıldığı" iddialarına ilişkin, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatılmıştı.
Sözcü
Saray'dan YSK'ya CHP telefonu! Bakın ne yanıt almışlar25 izlenme
Yıldırım'dan itiraf gibi açıklama! "250 sayfayı okumadım, o sayfaların büyük bir bölümü bizim dilekçelerimiz"111 izlenme
Jüri ‘yetersiz’ fakülte yönetimi ‘uygun değil’ dedi, rektör yine de atadı!47 izlenme
Ekonomide deprem! Kamu ihaleleri iptal!419 izlenme
İmamoğlu Silivri'den Yavaş'a destek verdi! "Vatandaştan koptukça zalimleştiler"27 izlenme
Çiftlik Bank dolandırıcısı Tosun aslında boşanmamış! Eşinden tahliye talebi…357 izlenme
Rus işgali başladığından beri ilk kez bir ülke Ukrayna'ya savaş uçağı veriyor!77 izlenme
Irak'tan petrolde Türkiye adımı26 izlenme