İmamoğlu protestolarında tüm dünyada fenomen hâline gelen Pikaçu, bayramda babaannesini ziyaret edip elini öptü

21 izlenme 07 Haziran 2025
Reklamlar

İmamoğlu protestolarında giydiği Pikachu kostümüyle tüm dünyada fenomen hâline gelen Hasan Taşkan, bayramda babaannesini ziyaret edip elini öptü. Taşkan, ziyaretinde de Pikachu kostümünü giydi.


İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun 19 Mart'ta gözaltına alınmasıyla başlayan İstanbul’daki protestolar, Türkiye genelinde dalga dalga yayılmıştı.

Antalya’daki protestolarda ilginç bir an dünyanın gündemine oturmuştu. Pikachu kostümü giymiş bir kişinin polislerden kaçışı, hem Türkiye’de hem de dünya basınında geniş yankı bulmuştu.

Ardından birçok mitinge de katılan Hakan Taşkan adlı genç, CHP’ye de üye oldu. Taşkan’a rozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı.

Taşkan, bu bayramda yüzleri güldüren bir video paylaştı. Pikachu kostümünü giyip babaannesini ziyaret eden Taşkan, bayramını kutladı. O anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

screenshot-2025-06-06-at-14-05-14-instagram.jpg

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaymakam oğluyla tartışan 5 çocuğa karakolda darp! Sezgin Baran Korkmaz Avusturya’da tutuklandı! İş dünyasından İmamoğlu'nun tutuklanmasından sonra ilk açıklama Galata Kulesi İBB'den alınıp Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlandı, giriş ücreti 30 TL'den 100 TL'ye çıktı!