Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na, Hızır Aslıyüksek atandı.
2015’te Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcılığı’na getirilen Aslıyüksek, İlim Yayma Vakfı ile de bağlantılı. Aslıyüksek, Erdoğan, eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve çok sayıda AKP’li ile birlikte vakfın kurucuları arasında bulunuyor; Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın başkanlığını yaptığı Mütevelli Heyeti’nin üyeleri arasında yer alıyor.
Cumhuriyet'ten Sefa Uyar'ın haberine göre, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’na başkan ve üyelik ataması yapıldı. Başkanlığa, Hasan Özçelik getirildi. 2018’de AKP’den milletvekili adayı olan Özçelik, İBB İETT İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Böylece, İBB’yi CHP’nin kazanmasının ardından bir isim daha Erdoğan tarafından başka bir kuruma atanmış oldu. Üyeliklere ise Muhiddin Gülal, Ahmet Pelit, Ünal Eryılmaz getirildi. Gülal, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ’nün şirketlerine kayyum olarak atanan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun başkanlığını yaptığı sırada, 7 Temmuz’da görevden alınmıştı. Gülal, Beyoğlu’nda AKP’den belediye meclis üyeliği ve grup başkanvekilliği yapmış, 2009’da AKP’den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştu.
İstanbul'da rant kokulu Arapça ilanlar13 izlenme
AKP’li vekilin şirketinden İstanbul’da 905 milyon TL'lik dikkat çeken alışveriş!31 izlenme
Bankada doları olan isyanda: 'Kendi dövizimizi çekemiyoruz'42 izlenme
İsmail Saymaz: "Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu ‘yukarıdan’ gelen bir telefonla ve Somali’ye jest için salıverilmiş olabilir"35 izlenme
AKP'li Ceylanpınar Belediye Başkanı'ndan abisine silahlı karşılama !336 izlenme
Muharrem İnce Hakkari’de! Canlı Yayın!933 izlenme
Kocatepe Atatürk Anıtı üzerindeki yazının silinen yerlerini yeniden boyayan çift gündem oldu43 izlenme
Üç gündür kayıptı! 13 yaşındaki Sevda bulundu37 izlenme
Yerle bir olan illerdeki skandal Sayıştay raporunda ortaya çıkardı: Tepeden tırnağa ihmaller silsilesi
Alkollü içeceklere biz zam daha!
Mitinge katılan Trabzonlu yurttaş: "Bundan sonra CHP’liyim. Gençlerin geleceği için buradayız. Emekliyiz, alıştık açlığa. Ama gençler emekli olabilecek mi diye kaygılarımız var"
Esila Ayık hastaneye kaldırıldı!