1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci kapsamında birçok yasak kaldırılmış ve uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu insanlar sokağa çıkmıştı.
Ancak hafta sonunda vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saymaları üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan sonra Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü de tedbirsiz davranışlar nedeniyle çeşitli illerde meydana gelen corona virüsü vakalarını paylaştı.
“ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM”
Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Salgın durmuş, hastalık bizi terk etmiş değil. Virüs tedbirsizliği affetmiyor, her fırsatta bulaşıyor, hastalandırıyor ve öldürmeye devam ediyor. İşte kanıtları” diye paylaştığı haberlerin ardından, deniz kenarında kayalıklara gelişi güzel uzanıp, sosyal mesafeyi hiçe sayan kalabalık bir insan fotoğrafını yayınladı.
Fotoğrafa Özlü, “Hal böyleyken, bu alttaki manzaraları yorumlamakta güçlük çekiyorum. Acaba virüse karşı etkili bir çare bulundu da benim haberim mi yok diye düşünüyorum” diye yazdı.
“GEÇMİŞ OLSUN” ZİYARETİNDE 190 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada filyasyon çalışmalarında ‘geçmiş olsun’ ziyareti sebebiyle bir ilde 190 kişiye corona virüsü bulaştığının tespit edildiğini açıklamıştı.
Koca, bir başka ilde de asker uğurlamasında 58 kişinin virüsle enfekte olduğunu duyurmuştu.
Bakan Koca, açıklamasında “Tedbir azaldıkça tehdit artıyor” ifadelerini kullanmıştı.


Türkiye sınırına gelen Suriyeli şarlatanın sözleri tepki çekti: 'Türk duvarını yıkacağız'63 izlenme
Yunan tahriki devam ediyor!88 izlenme
Kent Park olsun dediler Rant Park yaptılar, inşaat sessizliği ise dikkat çekiyor36 izlenme
Talan sırası Sakin Şehir'de! Gökçeada’da maden tehdidi!89 izlenme
2018 Asgari ücret zammıyla dananın kuyruğu kopacak! Asgari ücret zammı belli oluyor…1526 izlenme
Gül’den çok konuşulacak açıklama: Durum kaygı verici65 izlenme
TBMM'de kavga çıktı! "Eşek gibi anırıyorsunuz..."347 izlenme
İsmail Saymaz açıkladı: İmamoğlu ve Yavaş için Cumhurbaşkanlığı Yardımcısı formülü nasıl bulundu?43 izlenme
MEB’den büyük skandal! Suriyelilere yetişkin oyuncağı dağıtıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılında 600 bin baş besilik sığır ithal edecek
Erdoğan'ın market projesine 'gıda sahtekârlığı'ndan 15 kez ceza almış isim atandı!
Erdoğan ile ilgili pankart taşıyan 3 genç tutuklandı