Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Ulusal Kanal’da artan vaka sayıları ve alınması beklenen tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
“Artışlar devam ederse elbette bazı kısıtlamalar, bazı sınırlamalar gelecektir” diyen Özlü, “Biz bu süreçle ilgili alınması gereken tedbirler konusunda tüm adımları, bütün basamakları, yapılması gereken tedbirleri hazırladık. Tavsiyelerin zamanlaması, kapsaması, dozajı kamu yönetiminin elinde” açıklamasında bulundu.
“CİDDİ SORUNLAR YAŞANABİLİR”
Özellikle büyükşehirlerde hastanelerde oluşan yoğunluğa da değinen Özlü, “Test için kuyruklar var ve yoğun bakım yataklarında, ağır vakaların sayısı artıyor. Ciddi sorunlar yaşanabilir” dedi.

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü.
“ORADA DA BİR ZORLANMA YAŞAYABİLİRİZ”
Bulaş arttıkça test kiti ihtiyacının daha da artacağını belirten Özlü, “Orada da bir zorlanma yaşayabiliriz eğer vakalar sınırlandırılamazsa” ifadelerini kullandı.
“HERKESE BÜYÜK BİR SORUMLULUK DÜŞÜYOR”
Özlü, şöyle devam etti:
* Herkese büyük bir sorumluluk düşüyor.
* Önümüzdeki günlerde daha kötü tablolara evrilmemek için hiçbir şey yokmuş gibi tedbirleri göz ardı etmek bizi üzüyor.
* Hepimiz her gün hastaneye gelirken bugün enfekte olacak mıyım diye korkarak geliyoruz.
Sinan Akçıl sahneye çevik kuvvet ordusuyla çıktı, görüntülere tepki yağdı! “Devletin polisi bunu neden koruyor? Devletin polisini görevlendirdikleri yerlere bakın”17 izlenme
Binlerce yıllık Assos Antik Limanı'nın son hali şaşkınlık yarattı!52 izlenme
AKP’li belediyeden İlim Yayma Cemiyeti’ne 30 yıllık ücretsiz tahsis!344 izlenme
Ekonomist Şeref Oğuz: "TÜİK nitelikli dolandırıcılık yaptı ve Türkiye’nin beka sorunudur"37 izlenme
Narin cinayetinde yeni gelişme: Önce Narin’i gömdü sonra baldızında çay içti37 izlenme
Bakan Koca, coronavirüs önergesine cevap vermemiş!120 izlenme
Bahçeli istedi ama Saray'dan vize çıkmadı18 izlenme
'Milletin Sesi' Balıkesir'de yankılandı: "Bizim görevimiz devleti yeniden inşa etmektir"41 izlenme