Son dönemde yapılan seçim anketlerinin önemli sonuçlarından biri olan 'kararsız seçmen' olgusuyla ilgili AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan bir mesaj geldi.
Binali Yıldırım, AKP Ankara İl Başkanlığı’nın, Antalya’nın Serik ilçesi Belek turizm bölgesinde bir otelde düzenlenen koordinasyon toplantısına katıldı. AKP Ankara ve Antalya milletvekilleri ve partililerin katıldığı toplantıda yeni bir sürece, döneme girildiğini belirten Yıldırım, “Yani önümüzde 535 gün gibi bir süre var. Bu süre zarfında uzun gibi gözükebilir ama AK Parti demek yarın seçim olacakmış gibi hazır olan bir parti demektir” dedi.
Seçimlerin tabiatıyla 2023 Haziran ayında gerçekleşeceğini açıklayan Binali Yıldırım, “Bunu defalarca genel başkanımız, cumhurbaşkanımız, Cumhur İttifakı, Devlet bey defalarca anlattı. Muhalefetin her zaman seçim isteme gibi bir hakkı var. Muhalefet 'umut fakirin ekmeğidir' derler, tabi ki telaffuz edecek, seçim isteyecek. Bunu da doğal karşılamak lazım. Çünkü 15 sefer mindere çıkmışlar yenilmişler. 16’ncı seferde çıkacaklar ve yine yenilecekler, ben bu teşkilatın gözlerinde o ışığı görüyorum” diye konuştu.
GENÇLERE 'SOSYAL MEDYA 'GÖREVİ
KARARSIZLAR ÜÇÜNCÜ BÜYÜK PARTİ
Anketlerde açıklanan sonuçlara göre Türkiye’nin üçüncü büyük partisinin ‘kararsızlar’ olduğunu ifade eden Binali Yıldırım, şöyle devam etti:
“'Ben iktidarı kopmadım, ama iktidar partisinin gidişatına bakacağım’ diyor. Bu mesajı iyi algılamamız lazım. Yapacak çok işimiz var, biraz zorlukları var ama o kadar da zor değil, gözünüzde büyütmeyin. 15 seçimi alnının teriyle kazanmış bir partiden bahsediyoruz. Gençler, bu sefer ihale sizde, bu seçim sizin seçiminiz olacak.”
KRT
Niğde'de sağlık 'suya düştü': Milyonluk cihazlar ve hastalar yağmura teslim25 izlenme
AKP'li Bakanın 'Köprü pahalı' diyenlere cevabı "Pahalı diyen geçmesin!"702 izlenme
Saldırganın son sözleri ortaya çıktı! Polisi görünce böyle bağırmış80 izlenme
SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı'dan anket açıklaması: Erdoğan'ın bu seçim işi çok zor1478 izlenme
AKP’ye oy veren ülkücüden iktidara kurşun gibi sözler! 'Ayyaş diye beğenmedikleri adamın fabrikalarını sattılar!'72 izlenme
Kestane bile artık altın terazisinde tartılıyor: 'Bu fiyatlarla vatandaşlarımızın nasıl yaşamasını bekliyoruz?'32 izlenme
Hakkari'den acı haber: 1 Şehit137 izlenme
Tosuncuk'un Çiftlik Bank öncesi vukuatı ortaya çıktı42 izlenme
Yozgat Valisi Kadir Çakır’dan skandal konuşma ! ‘Bu adam gerçekten vali mi? ’
Bulduğu cep telefonu için teşekkür beklerken, ifadeye çağrıldı!
Kılıçdaroğlu'ndan çiftçilere tam destek: "İktidarımızın ilk haftasında faizleri sileceğiz"
EYT'de maliyet belirsizliği: Meclis'te görüşmeler sert tartışmalarla başladı