Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki ülke arasında 2018'den bu yana en ciddi krizlerden birinin çıkmasına yol açan Cemal Kaşıkçı davasının Riyad'a devredilmesinin ardından iki günlük Suudi Arabistan'a ziyaretine gitti.
Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve ardından Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaşıkçı'nın ölüm emrini verdiği iddia edilen Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile samimi pozlar verdi.

Erdoğan’ın, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un daveti üzerine iki günlüğüne ülkeye gitmesi ve verdiği samimi pozlar kamuoyundan büyük tepki topladı.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, o tepkilerden biri ise AKP Balıkesir eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez’den geldi. Erdoğan’ın Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman'la kucaklaştığı fotoğrafı paylaşan Çömez, aynı fotoğraf karesine giren Binalı Yıldırım’ı işaret ederek, “Binali Bey bu kucaklaşmada ne gördü de tebessüm etti acaba?” ifadelerini kullandı.
Çömez ayrıca Erdoğan’ın Cemal Kaşıkçı davasına ilişkin Suudi Arabistan’a sarf ettiği “ Bunlar dünyayı enayi zannediyor, insanları enayi zannediyor.” Sözlerini kullandı.

Uluslararası piyasalara göre İBB daha prestijli! Varlık Fonu'nun alamadığı kaynağı İBB aldı!50 izlenme
Polis, PAEM sınavındaki bazı soruların bir yayıncının makalesiyle aynı olduğu iddialarını yalanladı19 izlenme
Diploma krizi büyüyor! YSK üyelerine suç duyurusu!196 izlenme
Kızıl Goncalar'a büyük ceza: 'RTÜK, tarikat ve cemaatlere boyun eğdi'35 izlenme
Suudi Arabistanlı dev şirketi Türkiye'den çekiliyor: Nedeni ağızları açık bıraktı, 200 kişi işsiz kalacak24 izlenme
Tutuklu gençlerin ailelerinden Silivri'ye çağrı32 izlenme
Pınar Gültekin davası kararına isyan etti, canlı yayında gözleri doldu!52 izlenme
Nazlı Çelik'ten boğazları düğümleyen Şehit konuşması...1102 izlenme
Ampul kafalı Nihat Doğan'a en güzel cevap Cüneyt Arkın'dan 'Kuva-i Milliyeciyim, Atatürk'ün askeriyim !'
Murat Sabuncu 'MHP'li ismin İstiklal bombacısıyla görüştüğü' haberini yorumladı 'MHP değil de CHP olsaydı kapatma davası açarlardı!'
Ümit Kocasakal'dan İş Bankası çıkışı: Bunun bir bedeli olur!
Erdoğan, Yargı'yı ne hale getirdiklerini itiraf ediyor !