CHP eski milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, Binali Yıldırım’ın İstanbul’da itiraz süreçlerinin artık uzatılmamasını istediğini yazdı.
Yarkadaş, AKP’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım’ın yakın çevresinden edindiği izlenime göre Yıldırım’ın sürecin bitirilmesini istediğini belirterek şöyle devam etti; “Yıldırım’ın yakın çevresi, AKP’nin İstanbul adayının itirazlarla rencide edildiğini düşünüyor ve sürecin sonlandırılmasını istiyor.”
İstanbul seçimleri Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasına karşın AKP’nin gerekçesiz itirazları nedeniyle bir haftadır sonlandırılamadı. Geçersiz oyların yeniden sayıldığı İstanbul’da İmamoğlu yarışı önde götürüyor.
TDK, kurucusu Atatürk'ü ve emanetlerini sildi!138 izlenme
AVM gibi adliye: Çay 7, limonata 10 lira!111 izlenme
İlçe Milli Eğitim Müdürü'nden 'şort' yasağı!116 izlenme
Rusya’da ‘savaşa hayır’ protestoları büyüyor: 467 gözaltı54 izlenme
Yılmaz Özdil anlatıyor 'Abdülhamit'ten Atatürk'e müthiş övgüler !'2393 izlenme
Uşak'ı AKP'den alan CHP'li başkan konuştu: "Hiçbir şey yapmamışlar bol bol harcamışlar"59 izlenme
Yandaşlar iyice sapıttı! Kadın belediye başkanına ‘erotik dansçı’ benzetmesi!39 izlenme
Yeni radar uygulamasını eleştiren sürücü: “6 şeritli yolda 30'la gitmek zorundasın ve kamerayı da koymuş oraya istiyorsan gitme… Ya bu zulüm neden yapılıyor insanlara gerçekten anlamış değiliz”31 izlenme