Bingöl son günlerde meydana gelen depremlerle sallanmaya devam ediyor. Bugün saat 12.26'da meydana gelen depremin büyüklüğü AFAD tarafından 4.4 olarak açıklandı. AFAD depremin 7 kilometre derinliğinde olduğunu belirtti.


Bingöl'de meydana gelen depremin ardından bir açıklamada Kandilli Rasathanesi'nden geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı. Depremin derinliği Kandilli tarafından 5 kilometre olarak açıklandı.

Bingöl, son günlerde meydana gelen depremler ile adeta beşik gibi sallanıyor. Bugün meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından bu defa saat 12.55'te büyüklüğü 3.6 olan bir deprem daha meydana geldi. Bu depremin de merkez üssü Kiğı oldu. 3.6 büyüklüğündeki depremin derinliği 11 kilometre olarak açıklandı.

Bingöl 29 Mayıs'ta da yine merkez üssü Kiğı ilçesi olarak açıklanan 4,3 büyüklüğündeki depremle sarsılmış saat 20.14'te meydana gelen deprem vatandaşlarda tedirginlik yaratmıştı. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür şu ifadeleri kullanmıştı:
DallıcaKiğı/Bingöl’de 4,3 deprem oldu. Geçen gün de aynı bölgede 4,0 büyüklükte deprem vardı. Büyük ihtimalle stres biriktiren Yedi Su Fay Zonu içerisinde. Bu deprem stres alanında değişime ve stresin artmasına neden oluyor olabilir.
Gerici İhsan Şenocak, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığını kustu!132 izlenme
Doktorlar boşuna uğraşıyor ! Bel fıtığı böyle tedavi edilir !596 izlenme
DSP'li isimlerden Aksakal'a tepki: "Al koltuğu başına çal"37 izlenme
Emekli, halkın gerçek gündemini pazardan haykırdı: "Açız hemşehrim açız"35 izlenme
Bakan’ın bayram videosundan bile sığınmacı çıktı42 izlenme
İmamoğlu'ndan "Hoş geldiniz Cumhurbaşkanım" diyen amcaya bomba yanıt!39 izlenme
42 cezaevi yapımına 2.2 milyar harcama!78 izlenme
Eygi'den İslamcılara büyük suçlama: "Dinleri para, kıbleleri karı olmuş"1100 izlenme
Ukrayna ordusu Rusya için stratejik olarak büyük önem taşıyan Kırım Köprüsü'nü vurdu!
Gazze'deki hükümet: "Gazze'ye atılan bombalar Hiroşima'daki atom bombasına eş değerdir"
Hibe paraları ödenmedi, Erasmus’a gönderdiğimiz öğrenciler ortada kaldı!
Yargıda Adnan Oktar krizi! Operasyonda AKP’li yönetici parmağı!