Home
29 Nisan 2021 ( 101 izlenme )
Reklamlar

BionTech aşısının ikinci dozunu olmayı bekleyenlere bu mesaj gönderildi!


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada BionTech aşısında aralığın 68 hafta olarak güncellendiğini duyurmuştu. İlk doz Biontech aşısını yaptıranlara SMS ile bilgi mesajı gönderilmeye başlandı.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada BionTech aşısında aralığın 68 hafta olarak güncellendiğini duyurmuştu.

İlk doz Biontech aşısını yaptıranlara SMS ile bilgi mesajı gönderilmeye başlandı.

Sağlık Bakanlığı'ndan Biontech aşısı olanlara giden SMS şöyle:

Sayın K*** Y**** , Bilim Kurulumuz mevcut tecrübe ve kanıtlara dayanarak Covid19 BionTech aşısının birinci doz ile ikinci doz arasındaki sürenin 68 haftaya uzatılmasının uygun olduğu yönünde karar almıştır. Bu itibarla yeni randevu planına göre randevunuzu yeniden planlayabilirsiniz.

https://www.gercekgundem.com/guncel/270544/biontechasisininikincidozunuolmayibekleyenlerebumesajgonderildi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye'nin yüreğini sızlatan fotoğrafın hikâyesi... AKP'den muhtarları isyan ettiren mesaj Ezgi Mola'ya, Musa Orhan'a hakaretten ceza! Tacize uğrayıp şikâyetçi olan kadına polis dayağı 'Size bu kılıkla az bile yapmışlar !'