Ekmek zammı, il il uygulanmaya devam ediliyor. Fırıncıların ardından AKP’li belediyeler de maliyet artışını gerekçe göstererek dar gelirlinin ekmeği olan halk ekmeğe zam yapıyor.
Dün AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2 lira 75 kuruştan satılan 200 gram ekmeğin fiyatını 3 lira 75 kuruşa yükseltirken bugün de AKP'li Niğde Belediyesi ekmeğe zam kararı aldı.
AKP'li Belediye halk ekmek büfelerinde satılan 200 gram ekmeğin fiyatını 2 lira 50 kuruştan 3 lira 50 kuruşa yükseltti.
Öte yandan Niğde'de fırıncılar da geçtiğimiz günlerde 3 lira 50 kuruştan satılan 200 gram ekmeğin fiyatını 4 lira 50 kuruşa yükseltmişti.
Sözcü
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Türkiye'nin yüzde 75'i karşında, vız gelir tırıs gider"24 izlenme
MHP'li isim hakkında korkunç cinsel saldırı iddiası38 izlenme
Günde 14 ilaç kullanan Muhittin Böcek'ten mesaj var: "Geri dönüşü olmayan ihmalin kurbanı olmak istemiyorum"16 izlenme
İmamoğlu, Erdoğan dışındaki tüm liderlerden randevu istedi!62 izlenme
Bakan Koca: Salgın riski yok ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor34 izlenme
Türkler dolandırılıyor, Google cebini dolduruyor49 izlenme
İstanbul'da koronavirüsten hayatını kaybeden genç hakkındaki acı gerçekler...170 izlenme
Benzin ve motorine bu gece büyük zam geliyor!40 izlenme