Sade Vatandaş isimli YouTube kanalının muhabirinin sorularını yanıtlayan bir yurttaş, "Vatandağın cebinde mutlaka vardır. Vatandaş eğer gerçekten sıkıntı çekiyorsa ya hırsızlık yapacak ya da yağmalayacak. Bir şekilde yolunu bulur" ifadelerini kullandı.
Koyu bir AKP'li olduğunu söyleyen ve iktidarın 2023 hedeflerine inandığını belirten yurttaş, muhabirin "Cebimde para var" dediniz, vatandaşın cebinde para var mı sorusuna "Vatandağın cebinde mutlaka vardır. Vatandaş eğer gerçekten sıkıntı çekiyorsa ya hırsızlık yapacak ya da yağmalayacak. Bir şekilde yolunu bulur." yanıtını verdi.
Üniversitenin işçi alım kurasında büyük şüphe: Aynı isim iki kere çekildi!
Tutuklanan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı’nın kardeşi Yaşar Kazancı'nın sesi Çağlayan'ı inletti! "Ömer Kazancı'yı suçluyorlar. Devlet nerede, vicdanlı savcılar nerede?”
Öğretmen adaylarına verilecek ücret belli oldu! Bakan Tekin'in Erdoğan'a yaptığı sunum sızdırıldı
Sezgin Baran Korkmaz'ın THK ile bağlantısı ortaya çıktı!
‘FETÖ’cü imam oğlumun peşini bırakmıyor’ diyen baba imamı dövdü!
"Bunu yapanı bul ve yüzüne tükür"
Hatay Samandağ'da mahkeme bitmeden arazilerine iş makineleri girdi, Mağaracıklılar isyan etti: "Hakkımı helal etmiyorum. Ben bu toprağı kolay kazanmadım"
15 Temmuz’dan önce 17 paşaya tam 185 milyon dolar dağıtılmış!
Yolsuzluk soruşturması geçiren kaymakama ödül gibi atama
Bir tekstil şirketi daha kapısına kilit vurdu!