Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Kanser Derneği ile şehir merkezinde iki farklı noktada bebek bakım ve emzirme kabini yerleştirilmesi için anlaşma yaptı.
Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre; geçtiğimiz ekim ayında anlaşma gereğince bu kabinler yerleştirildi. Aradan bir süre geçmesinin ardından kabinlerin yanına iki ATM koyuldu.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Davut Çakıroğlu konuyla ilgili araştırma yaptı. Araştırma sonucunda; derneğin 10 yıllığına kiraladığı alanların kullanım haklarını Atlantis adında bir şirkete verdiği, şirketin de bu alanlara ATM yerleştirdiği ortaya çıktı.
Öte yandan, sponsorluk ve reklam anlaşmalarının yanı sıra ATM kiralarından da yüksek gelir elde ediliyor. Şirketin ise derneğe çok cüzi bir ödeme yaptığı belirtildi.
Türkiye Kanser Derneği adına belediyeler ile bebek bakım ve emzirme kabini yapmak için anlaşma yapan Atlantis şirketi, 18 Ağustos 2018’de İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık hava Sahnesi’nde yapılacağını duyurduğu dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın konserini nedensiz bir şekilde iptal etmesiyle gündeme gelmişti.
https://halktv.com.tr/gundem/birakpmasalibebekemzirmekabinindeatmoyunu430868h
Teksas’ta Doğalgaz Alana Üste Para Ödeniyor!45 izlenme
Enflasyonda 21 yılın en kötü görünümü31 izlenme
Doğalgaz müjdesinde de Katar izi!147 izlenme
Malatya'da 6 Şubat depremlerinden etkilenen 9 bina aynı anda patlatıldı47 izlenme
İYİ Parti'de peş peşe istifalar: İl ve ilçe başkanı "başarısız olduk" diyerek ayrıldı25 izlenme
Öğrenci yok, profesör var!141 izlenme
Ali Fuat Yılmazer'in kızına 'CHP'de koltuk verildi' demişlerdi: CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik gerçeği açıkladı!19 izlenme
Yandaş Yeni Şafak'ın ikinci yalanı da patladı: "Kılıçdaroğlu'nu FETÖ'cü karşıladı" yalanı!39 izlenme