AKP'li bürokratların aldıkları çifter çifter maaşlar dahil kamudaki usülsüzlükleri gündeme getiren CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, yeni bir skandalı daha açığa çıkardı.
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, 2015 genel seçimlerinde AKP'den milletvekili aday adayı olan Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun Türk Telekom'a ait bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu duyurdu.
Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Partili Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu'nun aynı zamanda, TT Mobil İletişim Hiz. A.Ş.'de (Türk Telekom'a ait bir şirket) Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu tespit ettik" diyen Yavuzyılmaz, "Durmak yok, yolmaya devam" ifadesini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/birciftemaaslidahaakpdenvekiladayadayiolanismeikikoltuk1836966
Suriye ordusu askerleri üniformalarını çıkartıp sivil kıyafetlere geçti23 izlenme
Erdoğan'ın dedesi askeriyede 'şehit' değil, 'meçhul' diye kayıtlı!390 izlenme
102 yıllık şirketin kapısına icra dayandı82 izlenme
Cengiz'in hedefindeki Cennet Koyu Meclis'e taşındı92 izlenme
Narin Güran cinayetinde hesap verenlerin tam listesi54 izlenme
Vali duyurdu! Corona virüsü nedeniyle yeni yasak kararı alındı!61 izlenme
"Abbas" Kınık diye yazdı! Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la ilgili bomba iddia51 izlenme
Muharrem İnce’den çarpıcı açıklamalar!104 izlenme
Bursa’da neler oluyor? Koronavirüs vakaları son 10 günde patladı!
Bakan Mehmet Şimşek ile aynı kareye giren ve Aziz İhsan Aktaş’ın da ortağı olan Gürkan Dölekli nasıl serbest bırakıldı!
Gezici'den seçim anketi: İktidar Meclis'te çoğunluğu kaybetti
Narin Güran cinayetinde flaş gelişme! Nevzat Bahtiyar'ın avukatı davadan çekildi