Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in iddiaları gündemdeki yerini koruyor. İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu'yu sürekli hedef alan Peker dün uzun bir aradan sonra AKP'yi hedef aldı.
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in iddiaları gündemdeki yerini koruyor. İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu'yu sürekli hedef alan Peker dün uzun bir aradan sonra AKP'yi hedef aldı.
"HELALLEŞME" VİDEOSU
Güvenlik gerekçesiyle olduğunu öne sürerek 9. videosunun ardından videolara ara veren Peker 8. videosunda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a yönelik "Bir dahaki videoda konuşacağız Tayyip abi, beraber baş başa, abikardeş. Açık delillerle, bilinmeyen delillerle anlatımlarımı doğrulayacağım. Helalleşeceğiz abi. Ben ajan değilim. Bunu tüm dünyaya göstereceğim" ifadelerini kullanmıştı.
NEDEN ARA VERMİŞTİ
"Fırtınalarda Büyüyen Fidanlar Rüzgarlarla Yıkılmazlar" başlığı ile yayınladığı 8’inci videosunda ilk kez doğrudan Erdoğan’ı hedef alan Peker önce ABD Başkanı Joe Biden ile Erdoğan görüşmesi sebebiyle, daha sonra da BAE'den geldiğini öne sürdüğü suikast şüphesi ile ara vermişti.
DOĞRUDAN HEDEF ALDI
Peker uzun bir aradan sonra dün doğrudan AKP'yi ve hükümeti hedef aldı ve "Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz" yorumunda bulundu.
Peker dünkü mesajlarında Bakan Soylu'nun kendisine polis koruması verdiğini öne sürerek "Beni dört beş sene evvelki çocukça şeylerle suçluyorsun. Sen bana polis korumasını veren kişi değil misin? Eğer suç işlediysem bunları senin beni koruman sayesinde işledim" yorumunda bulundu.
"SEÇİMLE GİTMEZ ALGISI"
Kayıt dışı silahlarla ilgili iddialarınını sürdüren Peker "Benim kayıt dışı silahların dağılımını anlatmamdan sonra bu işi nasıl kâra çeviririz diye plan yapıp, gri propaganda tekniklerine başvurup halkın beynine 'Bunlar seçimle de gitmez' algısını yerleştiriyorsunuz" iddiasında bulundu.
"GELİRSİNİZ VE GİDERSİNİZ"
"İskitlere, Sakalara kadar kökleri uzanan 5 bin senelik Türk Milletini hiç tanımamışsın. Binlerce senelik geleneği olan Türk devletini de maalesef ki tanımamışsın" ifadeleriyle Bakan Soylu'ya yüklenen Peker AKP hükümeti için şunları yazdı:
"Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz. Daha önce söylediğim şeyi bir daha söylüyorum: Allah değilsiniz, devlet değilsiniz. Seçimi kazandığınız için ülkeyi yöneten bir hükümetsiniz. Daha önceki birçok hükümet gibi sizler gelirsiniz sonra da gidersiniz. Asıl olan Millettir, Devlettir"
BAKAN SOYLU İDDİASI
Yurt dışında kaçmasını sağlayanın Bakan Soylu olduğunu öne süren Peker "Yaptığın tüm suçların yanında bana bilgi sızdırdığın için, yurtdışına kaçmamı sağladığın için zaten yüce divana kesin gideceksin. Senin Habertürk’teki röportajın, benim Reşat Fazlıoğlu ile yaptığım telefon konuşması, bir de o zamanki HTS kayıtları çıktığı zaman dosya tamamlanmış olacak" diye yazdı.
https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerinsonpaylasimindagozlerdenkacandetayh85056.html
İktidar konuşmasını bu banktan yapacak16 izlenme
Çevresinde 500 metrekarelik alanda '3 tane cami' bulunmasına rağmen, Beyoğlu'nda bir kadın kalabalığa aldırmadan yol ortasında namaz kıldı58 izlenme
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu istifaya çağrıldı, Memişoğlu gülmekle yetindi66 izlenme
CHP'li isim açıkladı: Esenyurt'a atanan kayyumun ilk talimatı belli oldu38 izlenme
Metin Akpınar yandaş medyayı çok korkutmuş! Tiyatro galasını sansürleten fotoğraf53 izlenme
İşte Türkiye'nin gerçek gündemi! Aileler sokak sokak gezip yemek arıyor!73 izlenme
Adliyenin emanet kasasından çalınan altınların fotoğrafı ortaya çıktı32 izlenme
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’ndan ‘Türk ifadesinin kaldırılması lazım’ diyen Erdoğan’a yanıt!1951 izlenme
Etiler polis okulu arazisinde ağaç kesimi başladı!
Olimpiyat efsanesi Yusuf Dikeç’e Sırp rakibinden telefon: "Biz birinci olduk sen konuşuluyorsun"
AKP'li Özlem Çerçioğlu şikâyet etti: Yazar Ergün Poyraz tutuklandı
Hiç kimse izah edemedi: Uzmanlardan Merkez Bankası kararına tepki!