CHP'nin seçilmiş Genel Başkanı Özgür Özel'in uzun süredir beklenen “Yeni parti kuracağız” açıklamasının ardından kurulacak partinin ismi ve logosu merak konusu oldu.
Yeni siyasi oluşumun adının “Yeni Parti” olacağı öne sürülürken yeni bir marka tescil başvurusu ortaya çıktı. Özel'in 21 Temmuz'daki açıklamasından beş gün önce “Yeni Parti” ismi için başvuru yapıldığı iddia edilmiş ancak bu bilgi doğrulanmamıştı.
Bu kez de “Yeni Parti” adı ve “YEP” kısaltması için başvuru yapıldığı görüldü. Başvuru tarihinin, Özel'in son kez CHP Grup Toplantısı'na başkanlık ettiği günle aynı olması dikkati çekti.


Gerekli imzaların İçişleri Bakanlığı'na sunulacağını belirten Emre'nin “birkaç gün içinde” sözleri, başvurunun hafta bitmeden yapılacağı beklentisini güçlendirdi.
CHP kaynakları ise söz konusu başvuruların kendilerine ait olmadığını söyledi.
Narin’in annesi ve ağabeyinin tutuklanma nedeni belli oldu66 izlenme
İş adamlarından Erdoğan'a sert eleştiri! ''Ülke gerçeklerinden haberi yok!''2595 izlenme
AMB Başkanından Temmuz ve Eylül sinyali50 izlenme
Tasaruf diyorsunuz, niye 5 yıldızlı otelde toplantı yapıyorsunuz?141 izlenme
AKP’li Şamil Tayyar’dan flaş 15 Temmuz çıkışı: "Gereği yapılırsa o kadar çok makam boşalır ki..."26 izlenme
Özel'den Bahçeli'ye yanıt: "Görünen o ki 3T'ye geliyoruz"17 izlenme
Alman kanalındaki harita Yunanistan'ı küplere bindirdi33 izlenme
2020’de 300, iki ayda 58 kadın katledildi!95 izlenme