Konya’da 22 Ekim Çarşamba günü gecesi kan donduran bir olay yaşandı.
İddiaya göre merkez Meram ilçesinde bulunan Uluırmak Evleri Sitesi’nde site kurulduğu günden bu yana bulunan sahipsiz kediler ve yavruları apartman görevlileri tarafından toplandı. Çuvalların içine doldurulan kedilerin kaçmaması içinse çuvalların ağzı sıkı bir şekilde kalın iplerle bağlandı.

Kedilerin çuvallara doldurulduğunu fark eden site sakinleri, apartman görevlilerine müdahale ederek çuvallara doldurulan kedileri kurtardı. Olaya şahit olduğunu belirten site sakinlerinden Ahmet Mustafa Altan, kedilerin Diyanet’e bağlı bir Kuran Kursu yöneticisi de olan Site Yöneticisi H.A.’nın talimatıyla kedilerin toplatıldığını ve ölüme terk edildiğini söyledi.
H.A.,hakkında şikayetçi olacaklarını kaydeden site sakini Altan, şunları söyledi:
“Kedilerimiz bu site yapılmadan burada yaşayan hayvanlar. Bu kedilere ben kendi maddi imkânlarımla bakıyorum. Yine bu akşam tesadüfen yemlemek için indiğimde Hüseyin Arpacı isimli yöneticinin kapıcılara çuvallara koydurmak suretiyle bunları ölüme götürüyorlardı. Hüseyin Arpacı Diyanet İşleri’nde bir de din görevlisi. Tesadüfen yakaladım ve kurtardım. Bu insanlar hayvanları sevmeyen, insanlıktan nasibini almayan insanlar. Kurtardığımız bu kedilerin hayatlarını buradaki site sakinleri olarak idame ettirmeye devam edeceğiz. Bu hayvanlar da bir can taşıyor.Yasal işlemleri başlatacağız ve suç duyurusunda bulunacağız.”
Sözcü
Dev ikramiye dörde bölündü! Milli Piyango bilet sorgulama: 2020 Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama ekranı191 izlenme
Ülkü ocakları başkanı Ayşe Ateş'i hedef aldı!21 izlenme
Tutuklanan İnan Güney: "Mustafa Mutlu'yu belediyeden gönderdim diye Aziz İhsan Aktaş bana birçok tehditte bulundu"15 izlenme
İslami banka müşterileri dövize yüklendi!198 izlenme
Gözünüz aydın evetçiler ! 3.Köprüye dolar zammı geldi !370 izlenme
Corona aşısını bulan Şahin: Biz siyaset yapmıyoruz! Aşı virüsün başını ezecek56 izlenme
Şahika Ercümen'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel yeni rekor "Hatay'a nefes ol" sloganı22 izlenme
MEB, Hasanoğlan Köy Enstitüsü’nün restorasyonu için ABB’ye verdiği yetkiyi geri aldı!66 izlenme
Ümit Özdağ- Süleyman Soylu gerginliğine Sedat Peker de dahil oldu!
Ekmeğe zam yolda, 4 TL’ye satılacak!
Çoban Partisi lideri konuştu 'Bir rakibim vardı. O da Cumhurbaşkanlığı'na geçti. Artık rakip kalmadı' :))
“Sansür Yasası'nın” ilk iki maddesi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi