Anasayfa1
18 Mayıs 2019 ( 74 izlenme )
Reklamlar

Bir TC zaferi daha!


Antalya'da Kumluca Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu, belediye hizmet binası tabelasına Türkiye Cumhuriyeti'nin baş harfleri olan T.C. ibaresini ekletti.



Antalya'nın Kumluca Belediyesi hizmet binası girişindeki tabelaya T.C. ibaresi eklendi. CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, talimatıyla hazırlanan "T.C." harflerini, sepetli merdiven yardımıyla kendisi taktı.

Başkan Köleoğlu, "Kumluca Belediyesi bir kamu kuruluşudur. Kurum levhasının üstünde, Türkiye Cumhuriyetimizin adının simgesi olan T.C. harflerinin bulunmaması büyük bir eksiklikti. Bu eksikliği giderdik. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti" dedi.

https://odatv.com/birtczaferidaha17051955.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin aynısını bugün de Erdoğan'dan duyduk! "Topyekün ayaklanmaktan ..." Kılıçdaroğlu'ndan gençlere sandık çağrısı: ‘28 Mayıs gençliğinizi geri almak için son şanstır’ Özgür Özel bütçe maratonunda konuştu: "Yoksulluğu yönetmeye değil, bitirmeye geliyoruz" Atatürk düşmanı provokatör Fatih Tezcan'dan halka tehdit ! 'Bu ülkedeki zulalardan haberiniz var mı ?'