Sırası gelenler bir kilo kıyma bir kilo kuşbaşı alabiliyor. Kıymanın kilosu 180 lira, kuşbaşı 200 TL, kavurmanın kilosu ise 295 TL’den satılıyor. Amida Haber’e konuşan Diyarbakır Kasaplar Odası Başkanı Hacı Atlı, "Zamları biz yapmıyoruz. Kimse besicilik ve hayvancılık yapmak istemiyor. Girdi maliyetleri çok yüksek. Köklü çözüm bulunamadığı takdirde büyük sorunlar bizi bekliyor” dedi.
ANKARA’DA İSE 65 BİN LİRALIK KUYRUK
Diyarbakır’daki görüntülerin aksine Ankara’da oluşan görüntüler “Bir Türkiye Manzarası”nı ortaya koydu.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde iPhone ürünlerini satın almak için oluşan kuyrukların bir benzeri de Ankara'da görüldü. Vatandaşlar, Ankara’da bir alışveriş merkezinde fiyatı en az 65 liradan başlayan iPhone 15 için kuyruk oluşturdu.
Odatv.com
Kadını taciz eden Suriye'liler ve bu duruma gülen iki kazma !
Optimar'dan seçim sonrası anketi: "En büyük problem ekonomiyi CHP çözebilir"
Kronik Rahatsızlığı Olan Deprem Mağdurları Reçetesiz İlaç Alabilecek
TMO'nun arpa ve buğday ithalatı ihalesinin bedeli 285 milyon dolar!
2020 yılında İşsizlik maaşı belli oldu!
Emeklilere ‘Ramazan Bayramı’ ikramiyesinin ödeneceği tarih belli oldu
İBB, İsmailağa Cemaatine bağlı Hiranur Vakfı binasını mühürleyerek kapattı.
Cüneyt Arkın'ı kaybettik...
Milli yas ilan etmek için Suudi Kralı'nın ölmesini mi bekliyorsunuz?
Yılmaz Özdil isyan etti: Biri izin veriyor biri şakşaklıyor!
Özgür Özel: "Türkiye'de Eskişehir'dekiler başta olmak üzere çok kıymetli mineralleri, nadir elementleri Trump'a vermeye çalışıyor. Bunları ben söylemiyorum Trump söylüyor!"
Bin 500 yıllık Ayasofya’ya dükkân muamelesi: Kapısına kepenk taktılar!
Skandalı 'etik' diyerek savundu! Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mücahid Taylan'dan itiraf gibi yalanlama
Türkiye’de milyarlarca dolarlık servete ulaşan Menzil tarikatı gözünü FETÖ gibi yurt dışına dikti, Hindistan’a el attı