Boğaziçi Üniversitesi'nde 1377 gündür süren direnişin 197'nci haftasında, üniversitede yaşanan gelişmeler, öğrencilerin talepleri ve akademik etkinlikler çeşitli protestolarla devam ederken skandal bir olay yaşandı.
Tuna Tuğcu, çime hayvan gübresi atılmayacağı bilgisini verip, "Naci İnci, üniversite yönetmeyi bilmediği gibi gübrelemeyi de bilmiyor" dedi.
Tuğcu, gübre döken şahısların hocalara, "Bant ile çevrilen bölgeye girebilirsiniz" dediğini aktardı. Tuğcu, "Akıllarınca hocaların pislik içinde dururken fotoğrafını çekmeye heves ettiler" dedi.

Tuğcu'nun sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
"Bu kadar mı basitleştiniz? 4,5 yıldır durduramadığınız Akademik Nöbet'i meydanı gübreleyerek mi durduracaksınız? Çime hayvan gübresi atılmaz. Çim gübresi ayrıdır. Bu mevsimde 20510 gübre kullanılır ve hemen bol sulanır. @MNaciinci üniversite yönetmeyi bilmediği gibi gübrelemeyi de bilmiyor."
Diyanet ve MİT’in bütçesi açıklandı41 izlenme
Yapılan anket ortaya koydu: AKP’nin dış politikası başarısız Gazze tepkisi etkisiz26 izlenme
Çiçekçi kadının kızının Oxford’da eğitim görmediği ortaya çıktı!45 izlenme
'Süleyman Soylu katilleri bizzat biliyor' Rabia Naz'ın babası Adalet Bakanı'na seslendi35 izlenme
AKP'lilerle MHP'liler birbirine girdi!556 izlenme
AKP'li isimden CHP'lilere skandal ifadeler!52 izlenme
Elektrik ve doğalgaza zam geliyor13 izlenme
Zarar ettiren müdüre ödül!100 izlenme
Murat Çalık'ı ziyaret eden Vahap Seçer: "Hastalığın nüksetme riski oldukça fazla"
Adalet Bakanı Bozdağ'dan Sinan Ateş cinayeti açıklaması
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İGDAŞ’ın çarçur edilen milyon liralarını ayrıntılarıyla böyle anlattı !
Kocaeli Derince Limanı’ndaki patlamanın yeni görüntüleri ortaya çıktı