Anasayfa1
16 Mayıs 2019 ( 90 izlenme )
Reklamlar

Ankaralılara iyi haber


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, vatandaşların, dini ve milli bayramlarda toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanması için yaptığı teklif Belediye Meclisi’nde kabul edildi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi, EGO otobüslerinin, metroların ve teleferik hatlarının dini ve milli bayramlarda ücretsiz olmasına karar verildi.  

MANSUR YAVAŞ TEKLİF ETMİŞTİ

 Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı dördüncü gün toplantısında alınan karar ile yurttaşların dini ve milli bayramlarda toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmasına olanak sağlandı.

İlk olarak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda uygulanması planlanan ücretsiz toplu taşıma hizmetine ilişkin teklif Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından Belediye Meclisi’ne sunuldu.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/ankaralilaraiyihaberh128459.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski MASAK Başkan Yardımcısı'ndan kritik İBB operasyonları değerlendirmesi: "Suçlar delillendirilmezse MASAK raporu geçersiz olur" Erol Mütercimler 'Cemal Kaşıkçı, ABD'nin Türkiye'ye gözdağıydı !' Halk geçim derdinde bunların aklı başka işlerde! Ömer Aktaşöz adlı cübbeli bir kişi, Erdoğan'a büyü yapılabileceğini iddia etti İYİ Partili vekilden bomba koronavirüs iddiası! "Hastaların yüzde 80'i dışarıda virüsü bulaştırmaya devam ediyor. Süreci iyi yönetemediniz"