Seçil Erzan ve Nazlı Can’ın çocukluğunun geçtiği Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı Yanıkağıl Mahallesi’nde sessizlik hakim.
Mahalleli konuya ilişkin konuşmak istemezken, muhtarı Yücel Başaran ise tahliye olduktan sonra Nazlı Can ile görüştüğünü söyledi.
Başaran, “Nazlı, gözaltına alınırken de görüştüm, çıktıktan sonra geçmiş olsun dileklerimi iletmeye gittiğimde de görüştüm. Nazlı’nın bu işle alakalı böyle fazla alakası olduğunu zannetmiyorum. Sadece Seçil Hanım ile birlikte çocukluk arkadaşıydı, görüşüyorlardı. Bu olayla ilgili olarak bilgi vermedi. Ziyarette öyle bir konu açılmadı zaten. 7 ay içeride yatıp, gözaltında olup çıkan bir insanın psikolojisi ister istemez etkileniyor. Onun da biraz etkilendiğini gördüm” dedi.
Mahallenin olayla ilgili şaibe altında olduğunu söyleyen Başaran, şu ifadeleri kullandı:
Köyden bu fonla alakalı para toplandığını iddia ediyorlar ama böyle bir şey yok. Böyle bir şey olsa mutlaka bizim kulağımıza gelirdi. Bundan herkes rahatsız.
Köyden para toplanma bilgisi kesinlikle yanlış bir bilgidir. Bizim köyümüzün bu şekilde anılmasından biz çok rahatsızız.
Vatandaşlar da komşular da bu konuda çok rahatsız. Böyle bir şeylerin yaşandığını duyuyoruz.
Ama bunun köy halkına mahal edilmesi, burada mağduriyetlerin olduğunu duymamız bizim üzüyor. Bunlar köyle alakalı olmayan şeyler.
KRT
'Annem karne hediyesi et aldı' haberine soruşturma50 izlenme
Dün AKP mitinglerinde bağırıyorlardı, bugün protestolarda bağırıyorlar !680 izlenme
Diyanetin eli halkın cebinden çıkmıyor: Dudak uçuklatan harcama65 izlenme
Zekeriya Öz Ankara'da hala korunuyor737 izlenme
CHP'nin ikinci Özlem'i AKP'ye çabuk uyum sağladı21 izlenme
Kantar fişleriyle oynayarak vurgun yapmışlar... 11 belediye çalışanına dava48 izlenme
Fatih Altaylı Dünya Bankası'nın sığınmacı oyununu ortaya çıkardı: Neler şart koşmuşlar neler!40 izlenme
Kış gelmeden doğalgaza zam haberi geldi36 izlenme
CHP'li Tanal açıkladı: Öğrencilerin 'çalışma salonu' TÜGVA'ya verildi!
Erdoğan imzaladı, Bahçeli’nin sözleri gündem oldu
Fıkra değil gerçek! Yusuf dede evini onardı ceza aldı!
Nebati'nin uçak kavgasında yeni görüntüler ortaya çıktı: "Her zaman uçağa en son bakan biner. Kaybetmişler ondan sonra gelip örgütlüyorlar. Hadi be.. "