Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 25 Ağustos verilerine göre, 296 bin 711 test yapıldı.
VAKA SAYISI ARTTI
Son 24 saatte, 19 bin 970 yeni vaka tespit edildi. 16 bin 651 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 217 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Görünen ve görünmeyen tablo: Bir ayda yaklaşık 5 milyon test yapıldı. Çok büyük bir sayı! Bugün 217 can kaybımızın sebebi önleyemediğimiz bulaşmalar. Salgını başımızdan savdık anlayışı. Ertelenen aşı. Bunların bedelini eğer biz ödemiyorsak, ödeyenler var!” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 75.64, ikinci doz ortalaması yüzde 57.85, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 90 milyon 81 bin 547 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 24 Ağustos verilerine göre, dün 293 bin 37 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 191 vaka tespit edilirken, 230 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 373 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Yılmaz Büyükerşen'in 19 yıla kadar hapsi istendi27 izlenme
Suriyeli öğrenciler 5 yıldızlı otelde 5 gün ağırlanacak!46 izlenme
Gürsel Tekin, o sözünü geri aldı! "Dün dünde kaldı"11 izlenme
Darphane'den 619 liralık iade! Tartışmalı UTTS'de paralar geri verilecek: 2.791 liraydı, fiyat düşürüldü22 izlenme
Miras için Annesi ve Kardeşini Öldürdü28 izlenme
Atatürk’ün yurt gezilerinde kullandığı vagonu “Beyaz Tren”117 izlenme
Sisal Şans'tan Kolombiya iddialarına yalanlama30 izlenme
Kayınçosu ve bacanağını kadroya alan TRT yöneticisi: Türkiye’de en adil personel alan kurumuz!223 izlenme