Home
26 Nisan 2019 ( 290 izlenme )
Reklamlar

Bolu'da 4 yaşında çocuğa cinsel istismar!


Bolu'da, 4 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 32 yaşındaki Sedat K., delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sedat K., daha önce işlemiş olduğu cinsel taciz olayında hakkında yakalama kararı olduğu için tutuklandı. Dosyaya ilişkin gizlilik kararı alındı.


Bolu'da 4 yaşında bir çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu ileri sürüldü.

İddiaya göre; Sedat K., salı günü Yumrukaya köyündeki bir çiftlikte yanlarında çalıştığı ailenin 4 yaşındaki çocuğuna cinsel tacizde bulundu.

Gözaltına alınan Sedat K., adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkeme karşısına çıkan Sedat K., delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak Sedat K., Sakarya'da daha önce karıştığı bir cinsel taciz suçundan hakkında yakalama kararı bulunduğu için tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca dosya ile ilgili gizlilik kararı alındığı bildirildi.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/boluda4yasindacocugacinselistismar261776

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 Kasım’da Atatürk düşmanları ortaya çıktı: Atatürk için saygı duruşunda bulunanlara hakaret ettiler! Balıkesir'de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem sonrası Eskişehir'de obruk oluştu: "Çökme sesleri geliyor" Şahan Gökbakar doğal gaza gelen zamla müjde vererek dalga geçti 'Hüseyin Gün' sorusuna çarpıcı cevap: "Necati Özkan sülük gibi yapıştığını söyledi"