Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasında gösterilen AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminde 40 gün sabah namazına giden 714 yaş arası çocuklara hediye etmek için bisiklet ihalesine çıkıyor.
Sözcü'nün haberine göre, 40 bin bisikletin alınacağı belirtilen ihale, açık teklif usulü ile yapılacak. İhaleye son başvuru tarihi ise 6 Haziran olarak belirlendi.

“2018 YILINDAN SONRA PANDEMİDEN DOLAYI YAPAMADIK”
AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ihaleye ilişkin SÖZCÜ'ye bilgi verdi. Belediyede yetkili isim, “İhale yaz aylarında 2 ay boyunca 40 gün sabah namazına giden çocuklara bisiklet hediye ettiğimiz ‘Güle Oynaya Camiye Gel’ projesi kapsamında yapılacak. 2018 yılında başlattığımız projeyi pandemiden dolayı yapamadık. Bu sene yeniden ihaleye çıkılacak” dedi.
AİLELER BİSİKLETLERİ SATIŞA ÇIKARTMIŞTI
2018 yılında da AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü öncülüğünde düzenlenen “Güle Oynaya Camiye Gel” projesi kapsamında hediye olarak dağıtılan 44 bin bisikletin büyük bölümü aileler tarafından eticaret sitelerinde satışa çıkarılmıştı. O dönemde yapılan projenin maliyeti ise 24 milyon lira olarak açıklanmıştı.
“CAMİLERİMİZ HAYATIN MERKEZİ HALİNE GELDİ”
2018 yılında gerçekleştirilen bisiklet dağıtım töreninde açıklama yapan AKP'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay şunları söylemişti:
“Çocuklarımız cami ve cemaatle buluştu. Cemaatimiz için de önemli bir hatıra oldu. Camilerimiz, çocuk sesleri ve koşuşturmalarına alıştı. Bu görüntü de camilerimizin hayatın merkezi haline geldiğini bir kez daha göstermiş oldu.”
AKP'li ismin kardeşine işlem yapan polislere gözaltı!25 izlenme
Esnafın direnecek hali kalmadı6 izlenme
İmamoğlu’nu tehdit eden şüpheli tutuklandı!217 izlenme
CHP'li Deniz Yavuzyılmaz AKP'nin yeni yıl hediyesini açıkladı20 izlenme
THY kokpitinde bir günde ikinci ölüm!185 izlenme
Adıyaman Gerger'de 18 çocuğa cinsel istismara 571 yıl hapis cezası!163 izlenme
Gerici kafadan uydurma hadis ! 'Allah saç ekene ve ektirene lanet etmiştir'202 izlenme
Çalışana ara zam can suyu olur10 izlenme
Adrese teslim kadro: Tek aday AKP Gençlik Kolları üyesi oldu!
Kanal İstanbul davasında bilirkişi ücretleri dudak uçuklattı!
Güler misin ağlar mısın? "Ağzımda diş yok, evim kira ama Erdoğan'dan Allah razı olsun"
'Yerli ve Milli' müteahhidin Londra aşkı: Sokak bile satın almış!