Brezilya'nın aşırı sağcı devlet başkanı Jair Bolsonaro, 'kendisini ancak tanrının iktidardan indirebileceğini' söyledi.
BBC'nin haberine göre, Bolsonaro bağımsızlık günü nedeniyle Sao Paulo kentinde düzenlenen törende on binlerce taraftarına yaptığı konuşmada Brezilya seçim sistemine yönelik eleştirilerini de sürdürdü ve 2022'deki seçim "komedisine" katılmayacağını tekrarladı. Bolsonaro, 'kendisini ancak tanrının iktidardan indirebileceğini' söyledi.
Brezilya'da başkanlık seçimleri gelecek yıl yapılacak.
Yapılan anketlerde Bolsonaro'ya desteğin ülkenin eski devlet başkanı solcu Luis Inacio Lula da Silva'ya desteğin çok gerisinde kaldığı görünüyor.
Brezilya Devlet Başkanı geçen hafta Evanjelist liderlere yaptığı bir konuşmada ise "önümde üç seçenek var: tutuklanmak, öldürülmek ya da zafer" demişti.
https://abcgazetesi.com/brezilyadevletbaskanibolsonarobeniancaktanriiktidardanindirebilir403126
Tekel bayi saldırısı: Gözaltı sayısı dokuza yükseldi, bir zanlıya tutuklama talebi75 izlenme
'AKP yüzde 30'ları görebilir'371 izlenme
Otogarda yıllardır soyuluyormuşuz!377 izlenme
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat adliyeye sevk edildi45 izlenme
Sinan Ateş suikastına ilişkin flaş detaylar: Şüphelilerin MHP ile bağlantısı ne?769 izlenme
Gabar'da ve Kato'da petrol bulunduğu açıklanmıştı ama Türkiye'nin Rusya'dan petrol ithalatı rekora koşuyor37 izlenme
İnternet fiyatlarına büyük zam! Artık internete girmek de lüks olacak47 izlenme
Elazığ'a şehit haberi düştü106 izlenme
Yenidoğan Çetesi, Nijeryalı aileye de dehşeti yaşatmış: "O kadının tek derdi paraydı"
'Zarrab, Zafer Çağlayan’a 50 Milyon $ verdiğini söyledi siz ne düşünüyorsunuz?' sorusuna verilen cevaplar !
İBB bütçesi cemaatlerin hizmetinde!
Dünyanın gözü İslamabad'daydı, ABD ve İran arasında anlaşma çıkmadı; taraflar birbirini suçladı! İşte anlaşmayı çökerten madde!