Kuantum Araştırma şirketinin, 26 ilde 1500 kişiyle yaptığı anketten dikkat çekici sonuçlar çıktı.
Şirketin, her ay yaptırdığı araştırma sonuçlarından Ocak ayı raporunda yer alan bilgilere göre, ankete katılanlar, Afrin’den ABDAB’ye güvene, AKP’den muhalefete olan desteğe, TSK ve NATO’ya bakış açılarına kadar birçok soruyu cevapladılar.
Sonuçlara göre, toplumda, her 10 kişiden 3’ü AKP’ye “hiç güvenmezken”, yüzde 43.5’i ise AKP’ye “güvenmediğini” belirtti.
MUHALEFETE GÜVEN…
Her 10 kişiden 6’sı ise muhalefete güvenmediğini belirtirken, yüzde 37.7’si ise “hiç güvenmediğini” ifade etti.
TSK YİNE EN ÜST SIRADA
Toplumda en fazla “güven” duyulan kurum ise yine TSK oldu. Toplumun yüzde 69.2’si TSK’ya güvendiğini belirtti.
ERDOĞAN’A TOPLUMDA GÜVEN…
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, toplumda, her 10 kişiden 5’i güvenirken, yüzde 28.6’sı ise hiç güvenmediğini ifade etti.
ABD’YE GÜVEN EN DÜŞÜK SEVİYEDE…
Toplumun yüzde 48.3’ü Avrupa Birliği’ne güvenmezken, ABD’ye güven oranı ise, son zamanların en düşük seviyesinde kaldı.

Sapanca’da ‘Küçük Arabistan’ kuruldu!273 izlenme
"Mahalle esnafına destek" teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!87 izlenme
Tarık Balyalı ortaya çıkarttı! İBB, AKP döneminde 26.8 milyon dolara su şirketi satın almış!60 izlenme
İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı sloganı belli oldu22 izlenme
Prof. Dr. Kayıhan Pala, Eylül ayı için uyardı! "Vaka sayıları artışa geçecek"64 izlenme
Yapılandırma kuyruğu!142 izlenme
İstanbul’da iki bekçi açığa alınarak, haklarında soruşturma başlatıldı!72 izlenme
AKP tarımı böyle bitirdi: Sudan'da ananas üretimi158 izlenme
İşte başkanlık sisteminin ağır bilançosu!
Antalya'daki teleferik faciasına neyin sebep olduğu belli oldu
Merdan Yanardağ “İlk kez TELE1’de” diyerek duyurdu: “İYİ Partili seçmen Millet İttifakı’nın devamını istiyor”
Türkiye'ye yeni göç dalgası kapıda! 100 bin kişi harekete geçti