Akbelen’deki kıyımın ardından harekete geçen vakıf, Özdemir’in mütevelli heyeti üyeliğinden resmi olarak ayrıldığını açıkladı.
“Ebru Özdemir’in ya da YK Başkanı olduğu şirketin kendisinin üyeliği döneminde vakfımız ile herhangi bir fon ilişkisi bulunmamıştır” açıklaması yapan vakıf, Ebru Özdemir’le ilişiğin kesildiğine dair bir duyuru yayımladı.
WWFTürkiye tarafından yapılan açıklama şöyle:
“WWFTürkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) olarak 2021 yılından beri İkizköy – Akbelen Ormanı’nda sürmekte olan maden sahası açma çalışmalarına açık bir şekilde karşı gelmekte ve direnişe destek vermekteyiz. Bu kapsamda çalışmaların durdurulmasına yönelik resmi çağrılarımıza ve maden sahası açma faaliyetlerinin acilen sona erdirilmesi için yetkililerden taleplerimizi dile getirmeye devam edeceğiz.
Bu doğrultuda Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir’in profesyonel faaliyetlerinin vakfımızın ilkeleri ile uyuşmaması ve vakıf tüzüğümüze aykırı olması sebebiyle Mütevelli Heyeti üyeliğinden resmi olarak ayrıldığını duyurmak isteriz.
Eski Mütevelli Heyeti üyemiz Ebru Özdemir’in ya da YK Başkanı olduğu şirketin kendisinin üyeliği döneminde vakfımız ile herhangi bir fon ilişkisi bulunmamıştır. “
abcgazetesi.com
Fatih Tezcan’dan Atatürk’le ilgili skandal paylaşım! Sosyal medyadan tepki yağdı!109 izlenme
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy bu sefer 'rahat olun' demedi o fayı işaret etti313 izlenme
Eylem Tok'un, oğlunun kaza yaptığını telefonla öğrendiği anlar kamerada78 izlenme
Timur Soykan’dan, haberine yanıt veren Süleyman Soylu’ya 8 soru39 izlenme
Seçimden 2 gün önce ortaya çıkmıştı! Antalya'da 'ses kaydı' operasyonu!378 izlenme
En esrarengiz Yahudi tarikatından görüntüler sızdı113 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz ceza indirimi için itirafçı mı olacak?97 izlenme
Evladı gibiydi FETÖ’cü ilan edidi26 izlenme
Özel ve Ağbaba hakkındaki ikinci dosya da Ankara'ya gönderildi! Bu kez iddialar Özkan Yalım'dan
Polat ailesi ve yakınlarının şirketlerine kayyum atandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: 1169 mahalle yabancılara kapatılıyor
Veri kopyalama tartışmalarının odağındaki isim görevden alındı