Külliye TV'de Egemen Bağış’ın bir uçaktan çekilen şampanyalı fotoğrafının fotoşop olduğu iddia edildi.
Kadir Canpolat ve Havva Şengönül’ün değerlendirdiği fotoğrafın fotoşoğ olduğu iddiası ‘masadaki şampanya şişesinin yan duruyor’ olmasına dayandırıldı. Canpolat ve Şengönül iddialarına dayanak olarak “çay bardağı ile kahve fincanları kaldırılmadan başka servis yapılamayacağı”nı söyledi.
Canpolat, daha sonra “Fetöşöpçüler, becerememişsiniz olmamış. Çuvalladınız! Yine olmadı. Başaramadınız, başaramazsınız. Bu milleti aldatamazsınız. ‘Makara’lı bir ses kaydı yapmaya çalıştınız.
Devleti, milleti için cefakarca hizmet veren insanları hedef aldınız, almaya da devam ediyorsunuz. Kimse babamızın oğlu değil. Varsa bir hatası, yanlışı hep beraber onu eleştirelim. Allah aşkına ortada bir şey yokken bu şekilde saldırmaya utanmıyor musunuz?” dedi.
İntikam için camiye kırmızı bayrak astılar!
İstanbul'da yaşamanın aylık maliyeti 49 bin 159 TL oldu
Hani salgın vardı? Bakana ait otelde yılbaşı partisi!
Sinan Ateş cinayetini haberleştiren gazeteci Asuman Aranca hakkında 3 yıl hapis istemli iddianame hazırlandı
Sedat Peker için flaş 'seçim' iddiası: Yeni videolar için tarih verdi!
İş adamının isyanı: Erdoğan’a bina kadar mektup yazdı!
'Tesadüfen öğrendik' diye itiraf etti: AKP'li belediye halkı aylarca "hasarlı" binaya sokmuş!
Deve sidiğiyle gündeme gelen Ebubekir Sifil: "Erkeğin gittiği her şehirde eşi olabilir"
Güneşte yaşanan büyük patlama sonrası ortaya çıkan kuzey ışıkları Avrupa'ya uçuş yapan Türk pilotlar tarafından kaydedildi
Flaş gelişme! Çin'den alınan korona aşısının test süreci bitti, randevu verilmeye başlandı