Anasayfa1
28 Ocak 2019 ( 2525 izlenme )
Reklamlar

'Bu iddia doğruysa Binali Yıldırım aday olamaz, Meclis Başkanlığı da yapamaz!'

İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş, Binali Yıldırım’ın yerel seçim çalışmaları kapsamında, AKP’li adayların konaklama masraflarını Meclis’e ödettiği iddiasına dikkat çekti.



Yokuş, iddialar doğruysa, Meclis başkanlığını sürdüremez, aday da olamaz” dedi

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Meclis Başkanı ve AKP’nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım’ın yerel seçim çalışmaları kapsamındaki, AKP adaylarının Ankara ziyareti konaklama masraflarını Meclis’e ödettiğini iddia etmişti. Ceylan, Binali Yıldırım’ın cevaplaması için Meclis Başkanlığı’na soru önergesi de verdi.

'MECLİS BAŞKANLIĞI DA YAPAMAZ'
Bu haberler üzerine çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, iddia edilenlerin doğru olması durumunda, Binali Yıldırım’ın Meclis Başkanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının düşeceğini öne sürdü. Yokuş, şu ifadeleri kullandı:

“CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın, Ankara'ya gelen AKP’lilerin otel masraflarını Meclis Bütçesinden ödettiği iddiası ile soru önergesi verdi. Eğer doğruysa Binali Yıldırım, ne TBMM başkanlığını ne de belediye başkan adaylığını sürdüremez!”

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/buiddiadogruysabinaliyildirimadayolamazmeclisbaskanligih117275.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul’da risk grubundaki 121 bin kişi bir günde 313 bin kez toplu taşımayı kullandı! Sağanak da yetmeyecek... Kavurucu hafta geliyor Sabiha Gökçen Havalimanı’nda umre yolcuları ve Yahudi yolcular birbirine girdi! Mehmet Ali Çelebi kendisi için bu sözleri söyleyen Süleyman Soylu’ya 'Sayın Bakanım' diyecek!