Anasayfa1
30 Kasım 2025 ( 15 izlenme )
Reklamlar

Bu kez pizza can aldı!


Şırnak'ın Cizre ilçesinde kafede pizza yedikten sonra rahatsızlandıkları belirtilen Mehmet Emin İğdi (45) hayatını kaybetti, 3 kişi ise hastanede tedaviye alındı. Mehmet Emin İğdi’nin cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı. İğdi’nin kesin ölüm nedeni, otopsi sonrası belli olacak. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.


Cizre’de bir kafede dün akşam saatlerinde pizza yiyen 4 kişi bir süre sonra rahatsızlandı.

Bu kişiler, kendi imkanlarıyla Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada tedaviye alınan 4 kişiden Mehmet Emin İğdi, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

 Mehmet Emin İğdi (45) 

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİ SONRASI BELLİ OLACAK

Olayın ardından kafedeki yiyeceklerden numune alınırken, iş yeri sahibi ifade için emniyete götürüldü.

Mehmet Emin İğdi’nin cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı. İğdi’nin kesin ölüm nedeni, otopsi sonrası belli olacak.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mahkemeden, ‘Karıları ve kızları ganimet olarak evetçilere helaldir’ diyen eski İBB çalışanı hakkında karar! CHP'li Yavuzyılmaz "soygun planı" diyerek paylaşmıştı: O ihale apar topar ertelendi Sedat Peker açıkladı! Sezgin Baran Korkmaz'ın ses kaydındaki '9'uncu dakika' sırrı ne? Tarihte görülmemiş tablo: Çiftçinin borcu ilk kez trilyona çıktı