Kartepe ilçesi Dumlupınar Mahallesi Bedir Sokak ile Ulus Caddesi kesişimindeki arazide, 17 Şubat'ta metro projesi kapsamında yapılan sondaj çalışması sırasında 47 metre derinliğe inildiğinde çıkan yangın 14 gündür sürerken; yaklaşık 500 metre ilerisindeki Ankara Caddesi’nde metro projesi için yapılan sondaj çalışması sırasında yerin 45 metre derinliğinde gaz açığa çıktı.

İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık, polis ve doğal gaz dağıtım şirketinin ekibi sevk edildi. Polis, caddeye giriş ve çıkışı kapattı.
İtfaiye ekipleri ise gazın türünün belirlenmesi için numune aldıktan sonra gazı kontrollü şekilde alevlendirdi.

Alanın etrafı demir bariyerlerle çevrilirken ekipler bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bekleyişini sürdürüyor.
Sözcü
Çiftlik Bank 'Tosuncuğu'nun hesabına her ay 1 milyon TL yatırılıyor!311 izlenme
İstanbul'da, genç kızın çığlıklarına koşan mahalleliden tacizciye meydan dayağı!21 izlenme
ÖTV rüzgarı devam ediyor: Bir sigara grubuna daha zam geldi18 izlenme
Bulgarlar Edirne'ye uğramaz oldu... Edirneli esnaf: Her hafta yaklaşık 70 otobüs gelirdi, şu an bir tane gelmiyor15 izlenme
Fatih Altaylı'dan AB’den fon aldıkları ortaya çıkan TÜGVA SETA ve TÜRGEV yorumu: "Yurtdışından fon almak eğer vatana ihanet ise bunlar da mı vatana ihanet ediyor?"31 izlenme
İBB Mezarlıklar Daire Başkanı Koç "İstanbul’da ölü sayısı 15 bini aştı!"49 izlenme
Seçil Erzan topladığı paraların nerede olduğunu açıkladı40 izlenme
Mansur Yavaş net konuştu: "Yargılanacaksam da çorba dağıtmaktan yargılanayım"14 izlenme
Erdoğan'ın imzasıyla Hizbullah davasından hükümlü 2 kişinin cezaları kaldırıldı
Şehit Annesi Pakize Ana: “Satılmış Bahçeli meclise davet ediyor ona ağlıyorum. Oğlumun başında yemin ettim, Meclis’in kapısında Öcalan'ı kurşuna dizmeyen namerttir!”
Emekliye sadaka gibi ikramiye kesinleşti
Bir ilde daha ekmeğe zam