Anasayfa1
10 Eylül 2020 ( 122 izlenme )
Reklamlar

Bülent Arınç da koronavirüse yakalandı


Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Twitter hesabından kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.



Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Twitter hesabından kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Twitter'dan açıklama yapan Arınç şu ifadeleri kullandı:

"Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir.

Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz."

screenshot10.png

https://halktv.com.tr/bulentarincdakoronaviruseyakalandi433986h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bizimki depoda kaldı Mısır’dan soğan aldık İTO açıkladı: İstanbul'da ekmeğe zam! Hayrettin Karaman: Eline para geçen dindarlar israfta dinsizleri geçti Havalimanında gözaltına alınan Halkbank eski genel müdür yardımcısı dikkat çeken mesaj: "Gün gelir hesap döner"