İBB’ye bağlı asansör ve yürüyen merdivenlerin çalışmadığı yönünde sürekli ihbarların gelmesi üzerine kamera kayıtlarını inceleyen belediye yetkilileri, merdiven ve asansörlerin kasıtlı bir şekilde birileri tarafından düzenli olarak sabote edildiğini öğrenmiş ve bunları yayınlamıştı.
Bir dönem İBB’de basın biriminde yer alan Murat Ongun, bu sabotajların sonuncusunu bu sabah sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
Paylaşımda bir kişi yukarı yönlü merdivenleri çıktıktan sonra çevrede kimsenin olmamasını fırsat bilip hemen yan taraftaki aşağı yönlü merdivenlerin stop düğmesine basıp faal haldeki merdivenleri önce durduruyor ardından pantolon paçalarını düzeltiyormuş gibi yapıp olay yerinden uzaklaşıyor.
Murat Ongun, açıklamasında bu kişilerin Cumhuriyet savcılığına şikayet edildiğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “Bu sabah, Küçükçekmece Cennet Mahallesi Yürüyen merdivenleri durduran, bozan, sabote eden; asansörlere zarar veren kişiler hakkında rutin olarak cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğumuzu hatırlatırız.”
Yeniçağ
Atatürk'ün yer almadığı 19 Mayıs hatıra pulu tepki çekti!
Son 5 yılda neler oldu? İşte dünyadaki 20 ikinci tur sonuçları
İmamoğlu'ndan gençlere çağrı: "Hazırlanın, büyük bir yolculuğa çıkıyoruz"
İmamoğlu'nun avukatı Pehlivan'ın tutuklanmasının perde arkası
Transatlantik Trend araştırmasında Türkiye’den çarpıcı sonuçlar çıktı! Demokrasi yok, güven yok, fark çok!
Ankara Halk Ekmek Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı! Fırınlarla dev makas
Sonradan AKP'li Soylu'ya yakışan hareket ! "CHP’lileri şehit cenazesine almayın"
İbadeti şova çevirdi: Tesettürlü kadın lüks aracının arkasına yapıştırdığı yazıyla tepki topladı
Yerel seçim kararı sonrası İYİ Parti’de üç istifa daha
AKP’li eski vekilden, Merve Dizdar'ı tebrik eden bakanın eşine: "CHP’li bir vekilin eşi gibi"