İBB’ye bağlı asansör ve yürüyen merdivenlerin çalışmadığı yönünde sürekli ihbarların gelmesi üzerine kamera kayıtlarını inceleyen belediye yetkilileri, merdiven ve asansörlerin kasıtlı bir şekilde birileri tarafından düzenli olarak sabote edildiğini öğrenmiş ve bunları yayınlamıştı.
Bir dönem İBB’de basın biriminde yer alan Murat Ongun, bu sabotajların sonuncusunu bu sabah sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.
Paylaşımda bir kişi yukarı yönlü merdivenleri çıktıktan sonra çevrede kimsenin olmamasını fırsat bilip hemen yan taraftaki aşağı yönlü merdivenlerin stop düğmesine basıp faal haldeki merdivenleri önce durduruyor ardından pantolon paçalarını düzeltiyormuş gibi yapıp olay yerinden uzaklaşıyor.
Murat Ongun, açıklamasında bu kişilerin Cumhuriyet savcılığına şikayet edildiğini hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: “Bu sabah, Küçükçekmece Cennet Mahallesi Yürüyen merdivenleri durduran, bozan, sabote eden; asansörlere zarar veren kişiler hakkında rutin olarak cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğumuzu hatırlatırız.”
Yeniçağ
Bu nasıl bir kız isteme törenidir! Damat tişörtle geldi, gelin misafirleri terliklerle karşıladı
AKP'li isim insan kaçakçılığından gözaltına alınmıştı: Kardeşi de kokainle yakalandı!
Ankara 3. Asliye Hukuk Mahkemesi kararı ne anlama geliyor? Eski Yargıtay hakimi değerlendirdi
Sayıştay Gaziantep Belediyesi ihalesindeki oyunu çözdü!
Erdoğan’ın 3 aylık koruma giderleri için 513 milyon 850 bin harcandı
"Hükümet istifa" sesleri yükseldi: Çiftçiler fiyatlara isyan etti, traktörleriyle Bursa-İzmir yolunu trafiğe kapattı
Sinan Ateş cinayetinin gerekçeli kararındaki şifreler neler? Ayşe Ateş anlattı: "Kaçınılmaz sona doğru yaklaşıyorlar"
İnce'den Erdoğan'ın 'gariban' sözüne yanıt 'Gariban olmak şaibeli para sahibi olmaktan iyidir !'
10 TL’nin altında sebze meyve kalmadı
Kamil Ahmet Köse'nin yerine atanan isim belli oldu!
MEB'den yeni ders hazırlığı: 'Türk sosyal hayatında aile′ ayet ve hadisle anlatılacak
Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin atanmış rektöre karşı sürdürdükleri nöbete yıllardır kar da yağmur da engel olamıyor!
Komisyonda 'Tamer Karadağlı' krizi! Eleştirilere gülerek karşılık verdi
TÜRKONFED’den açıklama: "Üretim, yatırım, istihdam durabilir"