Anasayfa1
16 Ocak 2018 ( 2937 izlenme )
Reklamlar

'Bunun gibiler yüzünden insanlar nefislerine hakim olamıyor'

Kamil Koç'un Ayvalıkİstanbul seferini yapan otobüsün şoförü, bir kadın yolcuyu "Bunun gibiler yüzünden sonra birileri nefislerine hakim olamıyorlar" sözleriyle taciz etti.

Otobüslerde kadınları hedef alan tacizlere bir yenisi daha eklendi.

Kamil Koç'un Ayvalıkİstanbul seferini yapan otobüsün şoförü, bir kadın yolcuyu "Bunun gibiler yüzünden sonra birileri nefislerine hakim olamıyorlar. Sonra onların suçu oluyor" sözleriyle taciz etti.

Konuya ilişkin soL'a bilgi veren yolcu C., "Otobüste 9 kişiydik. Bursa yakınlarında midem bulandığı için muavinden de izin isteyip arka koltuklara yatmaya gittim. Beş dakika sonra yolun yarısında otobüsü kullanan şoför geldi, 'Kalk, böyle olmaz' dedi. Ben de 'tamam' dedikten sonra kalktım, muavin şöförün yanına gidip bir şeyler dedikten sonra şoför bana da duyuracak şekilde, 'Bunun gibiler yüzünden sonra birileri nefislerine hakim olamıyorlar. Sonra onların suçu oluyor' dedi. Tepki gösterince yatmaya gitti. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradım, 'ilgili mülakatlar yapılacaktır' yanıtı verildi" ifadelerini kullandı.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/genel/bunungibileryuzundeninsanlarnefislerinehakimolamiyorh71016.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Günde 354 esnaf kepenk indiriyor Cem Davran’ın ‘Atatürk’ tepkisi Altın Kelebek’e damga vurdu! Kilis’te zabıtadan tepki çeken müdahale! Terazisini zorla alarak satıcıyı darp ettiler, satıcının yanındaki çocukların yaşadığı korku güvenlik kamerasına yansıdı Yanardağ tutuklandıkları anı anlattı: "Bizi tutuklayanlar gözlerimize bakamadılar"